17 / 05 / 2024

kent meydanı Fotoğraf Deryası

kent meydanı Fotoğraf Deryası

İlk karma fotoğraf sergisi ile Bursalıların karşısına çıkmaya hazırlanan Uysal, “Fotoğraf Deryası” isimli sergisinin satışından elde edilecek geliri HASVAK (Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı) Bursa şubesine bağışlayacak

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son!

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son. Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Kent Meydanı Dükkanları başvuruları 13 Mart'ta sona erecek. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Başiskele'ye modern kent meydanı yapılacak!

Başiskele mahallelerinde spor tesisi, park, meydan ve semt konakları gibi sosyal donatı alanlarını yaygınlaştıran Başiskele Belediyesi, bu kapsamda Mehmetağa Mahallesi’ne modern bir kent meydanı yaptırıyor.

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları ne kadar?

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları 15 Mart'taki açık artırma ihalesi için ön talep topluyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları fiyatları ne kadar?

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim!

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi için ön başvuru yapılan proje 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor.

Başakşehir Kent Meydanı dükkanları 240 bin TL'den satılıyor!

Türkiye’nin 2023 vizyonunda yer alan ilk planlı kent meydanı Başakşehir’de hayata geçiyor. Fırsat eşitliğini sağlamak için açık artırmayla satışa sunulacak dükkanlar için son başvuru tarihi 13 Mart olarak açıklandı.

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Başakşehir Kent Meydanı'nda satışlar Mart'ta başlıyor!

İstanbul’un planlı ilk kent meydanı olacak olan Başakşehir Kent Meydanı, yaklaşık 800 milyon lira yatırım ile hayata geçirilirken, projedeki satışlar da mart ayında başlayacak.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Makro Akyapı Ortak Girişimi ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Başakşehir’de, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı inşa ediliyor. Kent meydanındaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkıyor.

kent meydanı Fotoğraf Deryası Haberi

kent meydanı Fotoğraf Deryası


Gazetecilik mesleğinde 15 yılı geride bırakan Derya Uysal, ilk karma fotoğraf sergisini Kent Meydanı AVM’de açıyor.


Uysal’ın, meslek hayatı boyunca objektifine yansıyan ve kendisi için ayrı yeri olan fotoğraflardan oluşan “FOTOĞRAF DERYASI” isimli karma sergisi, 11 Kasım 2013 Pazartesi günü saat:18.30’da fotoğraf severlerle buluşuyor. İlk karma fotoğraf sergisi ile Bursalıların karşısına çıkmaya hazırlanan Uysal, “Fotoğraf Deryası” isimli sergisinin satışından elde edilecek geliri HASVAK (Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı) Bursa şubesine bağışlayacak. Sergi, Kent Meydanı AVM Kat -3’te yer alan Sanat Galerisi'nde 11 Kasım-11 Aralık 2013 tarihleri arasında 1 ay boyunca ziyaret...