02 / 05 / 2024

Kent Meydanı ulaşım

Kent Meydanı ulaşım

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini geçtiğimiz günlerde teslim aldı.

Kent Meydanı AVM’de Esin Övet imza günü gerçekleştirildi!

Gazeteci Esin Övet imza günü için Bursa'ya geldi. Övet, 22 Haziran'da ilk kitabı "Sen Uyurken"i sevenleri için Kent Meydanı AVM’de imzaladı...

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Kent Meydanı ulaşım Haberi

Kent Meydanı ulaşım

Kent Meydanı AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam etti. Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini geçtiğimiz günlerde teslim aldı. 


"Bu Evin Anahtarı Ki! Kart" sloganı ile başlayan kampanyaya katılan Eylem Akçay Kent Meydanı AVM mağazalarından 75 TL'lik alışveriş yaparak Sinpaş GYO Bursa Modern'den 1+1 daire kazandı. Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ve Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen'in katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim töreninde çekiliş talihlisi Eylem Akçay dairesinin anahtarını teslim alırken mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 


Bursa...