19 / 05 / 2024

Kent Neriva havadan video

Kent Neriva havadan video

Fuzul Grup tarafından Başakşehir'de hayat bulan Kent Neriva'yı www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Şanlıurfa çadır kent görenleri büyülüyor!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor.

Fuzul Yapı Olimpa Park'n satış sürecine hız verdi!

Başakşehir'e Yıldız Projeler Kent Ariva, Kent Neriva, Evila gibi popüler projeleri İstanbullulara kazandıran Fuzul Yapı; konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturan Olimpa Park'ta hem inşaat hem de satış sürecine hız verdi

Nurol Proje İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurol Proje İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Olcay Kılıççeker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Kent Neriva Sitesi, C Blok'ta kuruldu.

Olimpa Rezidans lansmanı yarın yapılacak!

Fuzul Yapı, Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren önemli projelerin ardından, yepyeni bir proje ile Başakşehir’e bir imza daha atmaya hazırlanıyor...

Beylikdüzü Kale Kent'in havadan yeni görüntüleri!

Topalm 1.471 adet konuttan meydana gelen Kalekent projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Gül İnşaat ve Liv Yapı imzası taşıyan Kalekent 33 blok halinde inşa ediliyor

Finanskent Kiptaş Konutları'nın havadan son görüntüleri!

Kiptaş Finanskent projesi 05 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Kiptaş Finans kent projesinin havadan fotoğrafları için www.havadanemlak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kent Ariva’da yaşam başladı!

Başakşehir'de Olimpa Rezidans, Olimpa AVM, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren önemli projelere imza atan Fuzul Yapı’nın butik konut projesi Kent Ariva’da hayat başladı...

Zincirlikuyu Saklıkent Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

Saklıkent Evleri projesi Zincirlikuyu'da yer alıyor. 7 blok halinde yükselen Zincirlikuyu Saklıkent Evleri projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar ve Kadir Kır tarafından havadan görüntülendi.

Merit Kent Life Sancaktepe'nin havadan en yeni görüntüleri!

1.032 konuttan meydana gelen Merit Life Kent projesi Sancaktepe'de yer alıyor. AC Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 56 bin metrekare alan üzerinde 23 blok halinde yükseliyor

FUZUL Yapı, Konexpo’ya katılıyor!

Başakşehir'de bugüne kadar birçok proje gerçekleştirerek Olimpa Rezidans, Olimpa AVM, Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren projelere imza atan Fuzul Yapı, Konexpo 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği’ne katılıyor.

Körfezkent 3 Evleri'nin havadan en yeni videosu!

Emlak konut GYO tarafından İzmit Körfez bölgesinde hayata geçirilen Körfez Kent 3 projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İdealist Kent Villaları'nın havadan son görüntüleri!

Çekmeköy'de Hektaş İnşaat tarafından 2 etap halinde hayata geçirilen İdealist Kent projesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Kent Neriva havadan video Haberi

Kent Neriva havadan video



Kent Neriva projesinin havadan görüntüleri için...