28 / 04 / 2024

kent tasarım çalışmaları samsun

kent tasarım çalışmaları samsun

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mersin'deki Kentsel Tasarım çalışmalarında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme’ çalışmalarında sona gelinirken, esnaf ise cadde ve sokakları afişlerle donatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletiyor.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla değişiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmir Alaybey tramvay hattının yapım çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka tramvay projesinde, Alaybey hattının yapım çalışmalarına başladı. Belediye, kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte olduğunu belirtti.

İzmir'deki kıyı tasarım çalışmaları ne durumda?

Kıyı tasarım çalışması yapılırken, denizle kent arasına demirden set çekildiğini ve projenin aylardır ilerlemediğini söyleyen Doğan, "Başkan Kocaoğlu ve bürokratları başarısızlıkta sınır tanımıyor"dedi

Edirne Hafızağa Konağı’nda onarım çalışmaları sürüyor!

Edirne Belediyesi’nin Trakya Kalkınma Ajansı’ndan aldığı proje desteği kapsamında Edirne Kent Belleği Müzesi’ne dönüştürülecek Hafızağa Konağı’ndaki onarım çalışmaları devam ediyor.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları hizmete sunuldu!

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

kent tasarım çalışmaları samsun Haberi

kent tasarım çalışmaları samsun


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırımlar hakkında konuştu.


Şehrin, yaşayan herkesin ortak evi olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, Samsun’u modern ve görselliği yüksek bir şehir haline getirmek istediklerini ifade ederek, çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Estetikle ilgili çalışmalara 2014 Mahalli İdareler Seçiminin ardından başladıklarını ve tüm ilçelerde eylem planları hazırladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Komisyonu kararlarıyla görsel değişim start aldı. Çiftlik Caddesi’nin cadde AVM’ye dönüştürülmesinin ardından hız kazanan çalışmalarımızı şehrin doğu, batı ve güney ulaşım sınırlarını kapsayacak düzeye çıkardık.” dedi.


Kent görselliği ve estetikle ilgili yatırım ve çalışmaları için ‘İşitme Engelliler Olimpiyatı için Yapıldı’ eleştirilerinin ve ön yargıların doğru olmadığını söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu çalışmaları olimpiyat olmasa da yapacaktık. Olimpiyat olmasaydı da halkımızı bunlara...