28 / 04 / 2024

kentpark avm hedefi

kentpark avm hedefi

Kentpark AVM Genel Müdürü Özgür Başaran, " Alışveriş merkezlerinin, yaşam merkezi haline gel mesi gerekiyor. Biz anne ve çocuğu çok önemsiyoruz. Kentpark'ı büyütmeyi düşünüyoruz " dedi.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2009 yılında hizmete açılan ve yıllık ziyaretçi hedefi olan Pendorya AVM'nin piyasa değeri, bir çok AVM'nin gerisinde kaldı. Peki Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? 

2020'de AVM sayısı 445'e ulaşacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "Sektörün 2020 yılı sonu itibarıyla 445 AVM’ye ulaşacağını öngörüyoruz. Sektörümüzün önümüzdeki dönemlerde hedefi perakende sektörü ile sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyümeye odaklanmak olacaktır" diye konuştu.

2017'de AVM ciro hedefi 110 milyar TL!

AYD Başkanı Belgü: "Yaşanan olumsuzluklara rağmen AVM'lerdeki ciro, 2016 sonu itibarıyla 100 milyar liraya çıkacak. 2017'de cironun 110 milyar liraya yükselmesi, 2023'te ise 200 milyar lira olması gibi bir hedefimiz var" dedi.

Kentpark AVM yılbaşında açık mı?

Kentpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM yılbaşında açık mı? Kentpark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kentpark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

AVM'ler kur riskini önleyecek!

Dövizdeki yükselme nedeniyle markaların hedefi haline gelen AVM yatırımcıları, kur riskini hedge etmek için bankalarla masaya oturdu.

Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kentpark AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

AVM yatırımcıları rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Belgü: "AVM yatırımcısının bundan sonraki hedefi rekabetin daha az olduğu Anadolu şehirleri. Tüketici alışveriş yaparken gün ışığını görmek, temiz hava almak istiyor. " dedi.

AYD: AVM'lerde ciro hedefi 90 milyar lira!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, "2014'te gerçekleştirdiğimiz 75 milyar liralık ciro ile AVM'ler devletimize 20 milyarlık vergi katkısı sağladı, bu sene ciro hedefimiz 90 milyar lira" dedi.

Zelfler’in Sihirli Yolculukları 24 Ocak'ta Kentpark AVM’de!

Ankara’nın Alışveriş Merkezi Kentpark AVM yarıyıl tatilinde “Zelfler’in Sihirli Yolculuğu”nu minik ziyaretçileri ile buluşturuyor. 24 Ocak-01 Şubat tarihlerinde 13.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.

Kentpark AVM hedef büyütüyor!

Kentpark AVM Genel Müdürü Özgür Başaran, " Alışveriş merkezlerinin, yaşam merkezi haline gel mesi gerekiyor. Biz anne ve çocuğu çok önemsiyoruz. Kentpark'ı büyütmeyi düşünüyoruz " dedi.

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

Ankara Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı. Bu yeni işbirliğine göre bundan sonra Kentpark’ın yönetimi ve kiralamasını Avm Partners gerçekleştirecek.

kentpark avm hedefi Haberi

kentpark avm hedefi

Son yıllarda Başkent'in farklı lokasyonlan birçok ÂVM'nin faaliyete geçmesiyle birlikte cazibe merkezi haline geldi. Şehrin dışında bile faaliyete geçen AVM'ler bir yandan bu bölgelerin hareketlenmesini sağlarken,Tür yandan da istihdam olanaklarının artmasını sağladı. Sosyal projeleri ve etkinlikleri ile de adından söz ettiren Kentpark'ın hedeflerini ve etkinliklerini Genel Müdürü Özgür Başaran AKŞAM okurları için anlattı. 

¦ Ankara'daki AVM kültürünü ve dağılımını nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Bu konuyla alakalı olarak öncelikle geçmiş 15 yılı değerlendirmek gerekiyor. 

Atakule, Karum ile başlayan bir alışveriş merkezi kültürü var Ankara'da. Gayette iyi gidiyor şu anda. Özellikle Ankara'nın yapısı, iklimi ve coğrafyası gereği sunduğu kısıtlı imkanlar dolayısıyla alışveriş merkezleri rağbet görüyor. İnsanlar çocuklarım gönül rahatlığı ile buralara gönderebiliyorlar. Alışveriş manasında sunduğunuz imkânlar kadar, bir yaşam merkezi haline gelebilmek gerekiyor. Bunu başardığınız zaman...