05 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm gelir getirici olacak

Kentsel dönüşüm gelir getirici olacak

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu'da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin şehre prestij sağlayacağını, dönüşümün getirilerinin de projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacağını söyledi.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

TOKİ 54 ilin 181 bölgesinde kentsel dönüşüm yapıyor!

TOKİ'nin şu anda 54 ilde 181 noktada kentsel dönüşüm faaliyeti yürüttüğünü aktaran TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel dönüşüm faaliyetlerindeki yaklaşımımız gelir elde etmeye dayanmıyor." dedi.

Bursa Yunuseli kentsel dönüşümünden 62 milyon TL gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Kentsel dönüşüm projeleri AVM artış hızını tetikleyecek!

Yatırımcılar, harcama potansiyeli yüksek orta ve üst gelir grubunun yoğunlaştığı bölgelere AVM açacak. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri AVM yatırımlarını da hızlandırdı

Kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015!

Kentsel Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliği gereğince hak sahipleri tarafından kullanılan kredilerin geri ödemeleri ne zaman başlar? İşte kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015..

Belediyeler büyük kentsel dönüşüm projesi yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeni uygulamasıyla belediyeler, finansman desteği alarak büyük kentsel dönüşüm projeleri yapabilecek. Bu projelerden elde edilecek gelir yeni çalışmalar için kaynağa dönüşecek.

Birol Yılmaz: Ordu'da kentsel dönüşüm gelir getirisi sağlayacak!

Şehir Plancıları Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin şehre prestij sağlayacağını, dönüşümün getirilerinin de projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacağını söyledi.

Ordu'da kentsel dönüşüm gelir getirici olacak!

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu'da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin şehre prestij sağlayacağını, dönüşümün getirilerinin de projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacağını söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projesi yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeni uygulamasıyla belediyeler, finansman desteği alarak büyük kentsel dönüşüm projeleri yapabilecek. Bu projelerden elde edilecek gelir yeni çalışmalar için kaynağa dönüşecek.

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı. Aksaray İl Özel İdaresinin 2014 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetiminde görev yapmak üzere seçilen Denetim Komisyonu çalışmalarına başladı.

İntam Blokları Kentsel Dönüşüm ihalesi 2 Aralık'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi Çekirge Mahallesi, İntam Blokları Kentsel Dönüşüm Alanı arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi 2 Aralık 2014 Salı günü ihale ediliyor...

Türkiye'de kentsel dönüşüm lüks bölgelerde hızlı ilerliyor!

Türkiye’nin gündemine üç yıl önce yoğun bir şekilde giren kentsel dönüşüm, gelir düzeyi yüksek olan lüks bölgelerde daha hızlı ilerliyor. İstanbul’da dönüşümün en hızlı ilerleyen bölgelerin başında ise Bağdat Caddesi geliyor...

Kentsel dönüşümün en hızlısı Bağdat Caddesi!

Türkiye’de üç yıl önce yoğun bir şekilde gündeme gelen kentsel dönüşüm özellikle gelir düzeyi yüksek bölgelerde hızla ilerliyor. Bu bölgelerin başını ise Bağdat Caddesi çekiyor

Kentsel dönüşüm gelir getirici olacak Haberi

Kentsel dönüşüm gelir getirici olacak

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu'da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin şehre prestij sağlayacağını, dönüşümün getirilerinin de projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacağını söyledi.  Ordu'da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi nettik kazanmaya başladı. Proje ile dönüşüme uğrayacak alanların dönüşüm sonrası yeşil alan olması planlanıyor.  Ordu'da kentsel dönüşüm alanlarının dönüşüm sonrası yeşil alan olarak değerlendirilmesinin sevindirici olduğunu belirten Şehir Plancıları Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, kentsel dönüşüm projesinin sonuçlanmasıyla birlikte şehre kazanımlarının olacağını söyledi. Projenin tamamlanmasıyla şehrin daha iyi bir kimliğe sahip olacağını ifade eden Yılmaz, dönüşümün yapıldığı alanlara rant kazandırması gerektiğini belirtti. 


"YEŞİL ALAN OLMASI SEVİNDİRİCİ" 

Kentsel dönüşümün çok uzun bir süre olduğunu aktaran Birol Yılmaz, "Kentsel dönüşümü dört gözle bekliyoruz. Orduda kentsel dönüşüm alanlarının yeşil alan olması planlanıyor....