05 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm ofisi Yenisahra

kentsel dönüşüm ofisi Yenisahra

Kentsel dönüşüm ofisinde, DKY İnşaat’ın uzman kadrosu vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor ve DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor. DKY inşaat, Yenisahra’da kentsel dönüşüm ofisi açtı...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı! 

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, 2021’i afet eğitim yılı ilan etmesinin ardından ilçede kentsel dönüşüm ofisini hizmete açtı. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ümraniye Belediyesi iş birliğiyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi açıldı

kentsel dönüşüm ofisi Yenisahra Haberi

kentsel dönüşüm ofisi Yenisahra


DKY inşaat, Ataşehir’in Yeni Sahra Bölgesi’nde, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek amacıyla kentsel dönüşüm ofisi açtı. Kentsel dönüşüm ofisinde, DKY İnşaat’ın uzman kadrosu vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor ve DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor.



Dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte İstanbul’u dönüştürmek için çalışmalarına hız verdi. DKY inşaat bu kapsamda İstanbul Ataşehir’in Yenisahra bölgesinde, mülkiyet sahiplerini ve halkı bilinçlendirmek için kentsel dönüşüm ofisi açtı. Kentsel dönüşüm ofisindeki uzman ekibimiz  vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor, başvuruları değerlendiriyor ve DKY inşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor. 

Kentsel dönüşüm ofisinde vatandaşlarla görüşüp talep ve beklentilerini öğrendiklerini ifade eden DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bu talepleri dikkate alarak çok özel projeler ortaya çıkaracaklarını söyledi. 

DKY...