29 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm ulus

kentsel dönüşüm ulus

Ulus ve çevresinde 21. yüzyıl Başkentine yakışmayan çarpık ve plansız yapılaşmaların tek tek ortadan kaldırıldığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çalışmaların aralıksız sürdüğün açıkladı. .

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Ankara'da Ulus Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Siirt kentsel dönüşüm bekliyor!

Siirt Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, birim amirleriyle, Ulus Mahallesi’nde yapılan halk toplantısında bir araya geldiği mahalle sakinlerinin sorunlarını ve bölgedeki kentsel dönüşüm sorununu konuştu.

Yıldırım Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali projeyle ilgili

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm'de teslimler 2018'de!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanını inceledi. Edebali, dönüşüm projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de tamam!

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk etap kapsamında yapılacak 850 konutun 2018’de hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşümün tapuları alındı!

Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm gerçekleştirmek için Mevlana ve Ulus mahallerindeki 14,6 hektarlık alanın tapularını aldıklarının müjdesini veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

kentsel dönüşüm ulus Haberi

kentsel dönüşüm ulus

Başkan Gökçek, bu kapsamda Başkent'in dörl bir yanında kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirildiğini ifade ederek, farklı noktalarda uygulanan çalışmalar ile modern ve çağdaş bir şehir inşa edildiğini kaydetti. 


Sağlıklı konutları, akciğer deposu rekreasyon alanları, sosyal donatı bölgeleri, bilim merkezleri, müzeleri, farklı ve ihtiyaca yönelik aktiviteleri ile gecekonduların yerini yeni yaşam alanlarının almaya başladığına dikkat çeken Başkan Gökçek Başkent'in en eski ve ilk merkezlerinden biri olan Altındağ Bölgesi'niıı de bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edilmeye başlandığını bildirdi. 


Başkan Gökçek, gecekondulardan arındırılarak yepyeni, sağlıklı ve güvenli bir alan olarak yeninden düzenlenecek olan Hıdırlıktepe- AtıfbeyIsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde çalışmaların aksamadan devam ettiğini vurguladı.


Projenin Başkent'in ortası sayılabilecek Altındağ İlçesi'nde; güneyinde Ulus ve Ankara Kalesi'ne: kuzeyinde ise Aydınlıkevler ve Örnek Mahallelerine komşu...