19 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm ürünleri

Kentsel dönüşüm ürünleri

R380LC-9DM, bina yıkılırken ayrıştırma işlemine başlıyor ve yerinde geri dönüşümle atık yönetimini hızlandırıyor. Geri görüş kamerası, ısıtmalı koltuk ve yan aynalar, farklı çalışma modları sektörün standartlarını yeniden belirliyor.

Kentsel dönüşümün gözdesi yeni nesil tuğlalar!

Türkiye'nin en büyük tuğla ve kiremit merkezleri arasında yer alan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, ekonomik, hafif ve depreme dayanıklı "yeni nesil" tuğlalar, kentsel dönüşümde başrolü oynayacak...

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm rüzgarı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırıyor.

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Dolapdere'de kentsel dönüşüm rüzgarı esiyor!

İstanbul'un Dolapdere bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgede, modem binalar hızla yükseliyor.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm rıza ile yapılacak!

Kentsel Dönüşüm Mevzuatının yürürlüğe girmesiyle ortaya atılan bazı iddialara açıklık getiren DİKENT Yönetim Kurulu üyesi Sabit Şeker, vatandaşın rızası alınmadan dönüşüm yapılamayacağını söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşıyla yapılacak!

Kentsel dönüşümü uzlaşıyla yapmak istediklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bölgede bizim yetki alanımızda Aktepe ve Emrez var. Kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümü rızayla yapacağız!

Karabağlar’daki hemşehri derneklerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Biz kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız” dedi.

Diyarbakır'da 4 semtte kentsel dönüşüm başlıyor!

Diyarbakır'da 4 semtte kentsel dönüşüm projesi uygulanacağı bildirilirken. TOKI Heyeti de yeni konut yapılacak alanlarla ilgili Vali Hüseyin Aksoy ile görüşerek yeni konut alanlarında incelemelerde bulundu

Yıldırım Belediye Başkanı kentsel dönüşümü inceledi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Yeni Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak kentsel dönüşüm projesinin detaylarını yerinde incelemek için sahaya indi...

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm sorunları masaya yatırıldı. 'Kentsel Dönüşüm" çalışmalarının önümüzdeki dönemde hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi için toplantıda, TOKİ yetkilileriyle Büyükşehir Belediyesinin katılacağı başka bir toplantının yapılması kararl

Kentsel dönüşüm projesi nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm süreci, ilk önce vatandaş talebiyle başlıyor. Bakanlık yetkili kuruluşuna dilekçeyle başvurmak gerekli oluyor. Peki, kentsel dönüşüm projesi nasıl yapılır? İşte, kentsel dönüşüm projeleri işlemleri..

Yıldırım kentsel dönüşüm master planı onaylandı!

Bursa Yıldırım için tarihi Yıldırım'ı geleceğin şehri yapma yolunda hayati önem taşıyan " Kentsel Dönüşüm Projesi Master Planı ", Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Kentsel dönüşüm ürünleri Haberi

Kentsel dönüşüm ürünleri

HMF Makina uzun erişimli yıkım ekskavatörleri ve yıkım ataşmanlarıyla geri dönüşüm sektörüne hizmet etmeye devam ediyor. Farklı yıkım ataşmanları ile mükemmel uyumda çalışan R380LC-9DM, bina yıkılırken ayrıştırma işlemine başlıyor ve yerinde geri dönüşümle atık yönetimini hızlandırıyor. Geri görüş kamerası, ısıtmalı koltuk ve yan aynalar, farklı çalışma modları. 7"LCD ekran ve uydu takip sistemi ile sektörün standartlarını yeniden belirliyor. 

Güvenli ve verimli yıkım Özellikle yüksek katlı binalarda kat eksiltme yönteminde en sık tercih edilen mini makinalardan olan Hyundai iş makinaları, sağlamış olduğu performans ile hızlı ve güvenli yıkım için sektörün ihtiyaç duyduğu güvenilirliği ve verimi sağlıyor. Mantovanibenne Yıkım Ataşmanları ise, tüm iş makinaları ile çalışmaya uygun. Birincil ve ikincil yıkımda kullanılan yüksek verimli ve sağlam yıkım makasları, pulvarizerler ile HMF Makina....