03 / 05 / 2024

kentsel projesi nedir

kentsel projesi nedir

Rize'deki TOKİ projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016'da tamamlanacağını söyledi.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

İstanbul Airport City nedir? İçinde neler olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı güneyinde 10,5 milyon metrekarelik alanda kurulan İstanbul Airport City projesi nedir? İçinde neler olacak? İstanbul Airport City'e nasıl gidilecek? İşte cevaplar...

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi ihaleye hazırlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi'nin uygulama projesinin hazırlandığını belirterek, TOKİ tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacağını aktardı.

Apartman işletme projesi nedir?

Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, yönetici gecikmeksizin bir işletme projesi yapmak ile sorumlu oluyor. Peki, apartman işletme projesi nedir? Nasıl yapılır?

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Yerinde dönüşüm projesi nedir?

Kentsel dönüşümde asıl amaç yerinde dönüşümü sağlamak oluyor. Ancak zemin problemleri nedeni ile yerinde dönüşümün imkansız olduğu alanlar için rezerv alanlar değerlendiriliyor. Peki, yerinde dönüşüm projesi nedir?

kentsel projesi nedir Haberi

kentsel projesi nedir

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Rize'de yapımı süren TOKİ projelerini yerinde inceledi. Rize Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanılan 759 konutluk TİMYA Vadisi isimli kentsel dönüşüm projesi inşaat sahasında incelemelerde bulunan Turan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Turan, projenin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.


Turan yaptığı açıklamada, "Gerçekten Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi TİMYA Vadisi kentsel dönüşüm projesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da başından beri takip ettiği ve önem verdiği bir projedir. Devlet burada gerçekten yerinde kentsel dönüşümü amaçlamış. Burada devletin desteği de söz konusudur. Burası coğrafya olarak zorlu bir coğrafya. Son aylar yağışlı geçti. Yağışlardan dolayı bir takım zorluklar da oldu. Şu anda...