21 / 05 / 2024

Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu

Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu

İzmir Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümü Restorasyon Yüksek Lisans Programında Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumunu yaptı.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yer alan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başlayacak. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

TOKİ Isparta Sütçüler 2. Etap kuraları bugün çekilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler 2. Etap projesinde yer alan 107 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Arnavutköy'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık süt ve peynir imalathanesi!

T.C. Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hacımaşlı Mahalles 603 parseldeki 23 bin 709 metrekare alan üzerinde süt ve peynir imalathanesi ve eklentilerini 9 milyon 282 bin 543 TL'ye icradan satıyor...

Sazak Köyü ‘kentsel SİT alanı’ ilan edildi!

İzmir’in Karaburun ilçesinde bulunan Sazak köyü, tahliye edilmesinden yıllar sonra İzmir 1 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından ‘Kentsel SİT alanı’ ilan edildi. 

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi arazisi doğal SİT alanı ilan edildi!

Bir dönem Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında gidip gelen, geçtiğimiz senelerde ise üzerinde yer alan hastanenin taşınacağına yönelik tartışmalara konu olan Ataşehir'deki İstanbul’un en değerli arazisi doğal SİT alanı ilan edildi.

Gesi bölgesi kentsel sit alanı olarak koruma altına alındı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Gesi bölgesinin Kentsel SİT Alan olarak koruma altına aldıklarını açıkladı. 

İzmir'in Lübbey Köyü SİT alanı ilan edildi!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Lübbey köyü kentsel SİT alanı ilan edildi. Lübbey için Koruma Amaçlı İmar Planı yapılacak.

Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu Haberi

Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu

İzmir Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümü Restorasyon Yüksek Lisans Programında Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumunu yaptı. Başkan Gençer, sunumun Ayvalık'ın kentsel SİT alanlarının analizinde faydalı olacağını söyledi. 



İzmir 9 Eylül...