25 / 07 / 2024

KentSell indirim çeki

KentSell indirim çeki

EYG Grup iştiraki Kent'Sell tarafından yönetilen ve 'Konutun Kapalıçarşısı' olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı 'evdekifirsat.com', site üzerinden ev alan müşterilere yönelik bir kampanya başlattı.

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell'in online alışveriş sitesi Pasaj, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde indirim, ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit ve hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Peki, Pasaj'da hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar... 

Samsung Galaxy A23'e Carrefoursa'dan indirim! 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Telefon alacaklara müjde Carrefoursa'dan geldi. Carrefoursa, Samsung A serisinin en beğenilen cihazlarından biri olan Samsung Galaxy A23'e indirim yaptı! eki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy A23 akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 Samsung Galaxy A23 fiyat listesi ve özellikleri...

Telefon alacaklara müjde! Samsung Galaxy A23'e Carrefoursa'dan indirim! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Telefon alacaklara müjde Carrefoursa'dan geldi. Carrefoursa, Samsung A serisinin en beğenilen cihazlarından biri olan Samsung Galaxy A23'e indirim yaptı! eki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy A23 akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 27 Kasım 2022  Samsung Galaxy A23 fiyat listesi ve özellikleri...

Koalay ve Sodexo’dan ortak proje! Trafik sigortasında 300, kaskoda 600 TL indirim çeki

Yetkili sigorta aracısı Koalay ve dijital hediye çeki sağlayıcısı Sodexo, ortak bir projeye imza attı. Koalay ve Sodexo’nun duyurduğu yeni kampanya ile trafik sigortasında 300 TL’ye, kaskoda 600 TL’ye varan hediye çeki kazanma fırsatına sahip olacaksınız.

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol can çekişiyor! Araç sahipleri acil göz atın

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Ayrıntılar haberimizde...

Piazza’da yıl sonuna özel kampanya!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piazza’da yıl sonuna özel peşin ödemelerde yüzde 12 indirime ek indirim çeki fırsatı sunuluyor. 

Soyak Konforia Bahçeşehir'de hediye indirim çeki!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de hediye indirim çeki fırsatı sunuluyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Sinpaş İncek Dünyası'nda Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki!

Sinpaş İncek Dünyası projesinde Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki sağlanıyor. Projede İncek Blue, İncek Life ve İncek Green olmak üzere 3 bölüm şeklinde yükseliyor.

Evdeki Fırsat siteye kayıt olanlara 10 bin TL indirim çeki veriyor!

MARKALI konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla yeniden satışını başlatan 'evdekifirsat.com', kayıt formunu doldurdukları takdirde, 10 bin TL'lik indirim çeki kazanıyor.

Evdekifırsat.com konut alanlar için yeni kampanya başlattı!

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ' evdekifirsat.com ', yeni bir kampanya başlattı. Müşteriler ana sayfadaki formu doldurdukları zaman indirim çeki kazanıyor.

Evdekifirsat.com'dan daire alana 10 bin liralık indirim çeki!

EYG Grup iştiraki Kent'Sell tarafından yönetilen ve 'Konutun Kapalıçarşısı' olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı 'evdekifirsat.com', site üzerinden ev alan müşterilere yönelik bir kampanya başlattı.

Evdeki Fırsat'tan ev alacaklara özel 10 bin TL indirim çeki!

Avantajlı imkânlar ile satışını başlatan ‘ evdekifirsat.com ’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.

Kelebek’ten Ağustos ayı boyunca indirim ve hediye çeki fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Ağustos ayı boyunca yüzde 15 indirim ve 8.900 TL üzeri alışverişlerde 1000 TL hediye çeki sunarak, müşterilerine çok özel fırsatlar yaratıyor.

KentSell indirim çeki Haberi

KentSell indirim çeki

EYG Grup iştiraki Kent'Sell tarafından yönetilen ve 'Konutun Kapalıçarşısı' olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı 'evdekifirsat.com', site üzerinden ev alan müşterilere yönelik bir kampanya başlattı. Müşteriler, evdekifirsat. com'a girerek kayıt formunu doldurdukları takdirde, sitede satılan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin TL'lik indirim çeki kazanıyor. 15 Aralık'a kadar geçerli olan kampanyada, müşteriler, çeklerini sonraki 15 gün boyunca kullanabiliyor. Markalı, oturmaya hazır, sıfır dairelerin, 'en avantajlı, 'en yeni', 'en fırsatlı' ve 'en özel' başlıkları altında görülebildiği sitede satılan projeler arasında Maslak'taki Mashattan'ın yanı sıra Bahçeşehir'deki Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı'daki Divan Residence da yer...