16 / 05 / 2024

Evdeki Fırsat'tan ev alacaklara özel 10 bin TL indirim çeki!

Evdeki Fırsat'tan ev alacaklara özel 10 bin TL indirim çeki!

Avantajlı imkânlar ile satışını başlatan ‘ evdekifirsat.com ’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.



Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ‘evdekifirsat.com’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda müşteriler, evdekifirsat.com’a girerek ana sayfadaki kayıt formunu doldurdukları takdirde, site üzerinden satışa sunulan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin TL’lik indirim çeki kazanıyor. Kent’Sell satış ofislerine giden müşterilere satın alacakları konut yatırımları için anında 10 bin TL indirim fırsatı sunuluyor.

 

EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, site üzerinden ev alma kararı alan müşterilere özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda müşteriler, evdekifirsat.com’a girerek kayıt formunu doldurdukları takdirde, site üzerinden satışa sunulan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin TL’lik indirim çeki kazanıyor.


15 Aralık Pazartesi gününe kadar geçerli olan kampanya kapsamında, bu tarihe kadar form dolduran tüm müşteriler, çeklerini sonraki 15 gün boyunca kullanabiliyor.

Markalı, oturmaya hazır, sıfır dairelerin, ‘en avantajlı, ‘en yeni’, ‘en popüler’, ‘en fırsatlı’ ve ‘en özel’ başlıkları altında görülebildiği evdekifirsat.com üzerinden satışı yürütülen projeler arasında Maslak’taki Mashattan’ın yanı sıra Bahçeşehir’deki Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı’daki Divan Residence yer alıyor.



Geri Dön