28 / 07 / 2024

Evdeki Fırsat nerede

Evdeki Fırsat nerede

Avantajlı imkânlar ile satışını başlatan ‘ evdekifirsat.com ’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Yeni evlenecekler dikkat! Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz  indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatını kollayanlar işte Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimde! Peki Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar..

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve Topkapı İnşaat tarafından konumlandırılan Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 368 adet konut, 40 adet dükkan ve 20 adet ofis bulunuyor.

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı!

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı bulunuyor. Konyalılara ve Konya ’yı ziyaret edenlere ücretsiz olarak sunulan bu adrenalin yükselten eşsiz deneyime aileler, gençler davet ediliyor.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

Evdeki Fırsat nerede Haberi

Evdeki Fırsat nerede

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ‘evdekifirsat.com’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda müşteriler, evdekifirsat.com’a girerek ana sayfadaki kayıt formunu doldurdukları takdirde, site üzerinden satışa sunulan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin TL’lik indirim çeki kazanıyor. Kent’Sell satış ofislerine giden müşterilere satın alacakları konut yatırımları için anında 10 bin TL indirim fırsatı sunuluyor.

EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, site üzerinden ev alma kararı alan müşterilere özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda müşteriler, evdekifirsat.com’a girerek kayıt formunu doldurdukları takdirde, site üzerinden satışa sunulan tüm projelerde geçerli olmak üzere 10 bin...