28 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 



Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi
Vakum robotundaki toz haznesini otomatik olarak boşaltan yenilikçi, akıllı toz emme teknolojisine sahip robot süpürge üstün temizlik perfomansı ortaya koyarak ev hanımlarının temizlikte ilk tercihi oluyor.

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazı sahip olduğu 3D teknolojisi ile hassas engellerden ve çarpışmadan kaçınmaya yönelik , yanlışlıkla çarpışmaları önler ve temizliğine ona göre yön verir. 4 L yüksek kapasiteli toz torbası, standart çöp bidonlarının 10 katı kapasiteye sahiptir ayrıca son derece kullanıcı dostu ve taşınabilirdir. İki yollu toz toplama haznesi kısa sürede boşaltılabilir.

Kendi kendini boşaltma mekanizması tıkanmayı önler ve Mi Robot Vakum-Mop 2 Ultra'nın her zaman sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlayarak uzun ömürlü bir kullanım sunar. Muhafazanın altındaki uçurum sensörleri, düşme yüksekliğini gerçek zamanlı olarak ölçüm yapar. Bir merpen basamağının kenarına yaklaşırken robot durur ve döner.

Güçlü bir fırçasız motorla donatılan robot, çatlaklarda, yarıklarda ve yatak altlarında oluşan tozları, evcil hayvan tüyüğü ve kırıntıları temizlemek için sürekli  güçlü emiş sağlar. 200 mAh batarya sayesinde standart modda sadece bir batarya şarjı ile 240 m²'lik bir alanı rahatlıkla temizleyebilmenize yardımcı olur. Böylece sürekli şarj gerekmez.

Akıllı, elektronik olarak kontrol edilen su deposu, suyu sızıntı olmadan eşit bir şekilde dağıtır ve evdeki zeminleri tamamen temizlemek için üç seviyeli su akış kontrolünü sağlamaya yardım eder. Mi Home/Xiaomi Home Uygulaması aracılığıyla, her alanın iyi bir şekilde temizlenmesini sağlamak için çeşitli gelişmiş harita yönetimi özelliklerini etkinleştirebilir ve gerisini robot süpürgenize bırakabilirsiniz.

Peki Xiaomi Mi Robot süpürgede yer alan Cortex™-A53 özelliği ne işe yarıyor? Xiaomi Mi Robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 


Geri Dön