05 / 05 / 2024

evdeki fırsat projeleri

evdeki fırsat projeleri

‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı.

Evdeki Fırsat'tan ev alacaklara özel 10 bin TL indirim çeki!

Avantajlı imkânlar ile satışını başlatan ‘ evdekifirsat.com ’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.

Evdekifirsat.com ile konut sektörünün Kapalıçarşısı açılıyor!

Markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alıp iştiraki Kent’Sell’in uyguladığı avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, kurduğu yeni emlak portalı 'evdekifirsat.com' ile konut sektörünün 'Kapalıçarşısı'nı açıyor.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Merkez Ankara'dan 96 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara'da 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun bir çok bölgesinde konut projeleri üretmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı...

TOKİ'den 235 TL taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu’nun çeşitli kentlerinde yeni konut projeleri hayata geçiriyor. TOKİ'den 235 TL taksitle konut fırsatı..

Emlak Konut'tan Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı!

Emlak Konut, Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapan kampanya kapsamında Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları 3 ve Nevşehir Emlak Konutları projeleri bulunuyor.

Katar'da Türk müteahhitleri için 170 milyar dolarlık fırsat!

Katar ve Türkiye inşaat projeleri için işbirliği yapılacak. Expo Turkey by Qatar Fuarı ile Türk müteahhitlere 170 milyar dolarlık proje fırsatı doğuyor.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis, Parima Merter ve İTower Bomonti ofis projeleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla tanıtılıyor.

evdeki fırsat projeleri Haberi

evdeki fırsat projeleri

EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı. Bu kapsamda yabancı müşteriler, “http://www.evdekifirsat.com/en” portalına girerek portföydeki konut projelerine, proje analizlerine bir tıkla ulaşabilecek, isterlerse takas yapma imkânlarını kullanabilecekler.


Evdekifirsat.com, yabancı konut alıcıları için ingilizce versiyonuyla yayında!

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ‘evdekifirsat.com’, yurtdışında yaşayan yatırımcılar ve konut alıcıları için İngilizce versiyonu ile yayın hayatına başladı. Yabancı alıcılar, http: www.evdekifirsat.com/en sitesine girerek İngilizce portaldaki konut projelerine artık bir tıkla ulaşabilecek, Türkiye’deki markalı konut projelerinin analizlerini inceleyerek, yatırım fırsatlarını öğrenebilecekler.

Yabancı konut alıcılarının Türkiye’deki markalı konut projelerine olan ilgisine artık yeni bir emlak portalı...