05 / 05 / 2024

Evdeki Fırsat projesi

Evdeki Fırsat projesi

‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı.

Evdeki Fırsat'tan ev alacaklara özel 10 bin TL indirim çeki!

Avantajlı imkânlar ile satışını başlatan ‘ evdekifirsat.com ’, ev alma kararı alan müşterilere site üzerinden doldurdukları form sonrası sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Ege Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormanyaka projesi 48 ay vade fırsatı, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı ile satışları devam ediyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Urla Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinde 3 milyon TL peşinat 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe'de daire fiyatları ne kadar?  Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Urla Keklitepe projesi ile ilgili ayrıntılar...

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Evdeki Fırsat projesi Haberi

Evdeki Fırsat projesi

EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı. Bu kapsamda yabancı müşteriler, “http://www.evdekifirsat.com/en” portalına girerek portföydeki konut projelerine, proje analizlerine bir tıkla ulaşabilecek, isterlerse takas yapma imkânlarını kullanabilecekler.


Evdekifirsat.com, yabancı konut alıcıları için ingilizce versiyonuyla yayında!

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ‘evdekifirsat.com’, yurtdışında yaşayan yatırımcılar ve konut alıcıları için İngilizce versiyonu ile yayın hayatına başladı. Yabancı alıcılar, http: www.evdekifirsat.com/en sitesine girerek İngilizce portaldaki konut projelerine artık bir tıkla ulaşabilecek, Türkiye’deki markalı konut projelerinin analizlerini inceleyerek, yatırım fırsatlarını öğrenebilecekler.

Yabancı konut alıcılarının Türkiye’deki markalı konut projelerine olan ilgisine artık yeni bir emlak portalı...