29 / 04 / 2024

Kenwood kMix çay makinesi

Kenwood kMix çay makinesi

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın. Mutfaklara renk katan İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood, kırmızı kMix kahvaltı seti ile sizi keyifli bir yeni yıl kahvaltısına davet ediyor.

Kenwood kMix ile yemek yapmak sanata dönüşüyor!

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, kMix Mutfak Şefi ile lezzet ustası kadınların hayatına kolaylık getiriyor. kMix Mutfak Şefi ile makarna, cupcake, kurabiye gibi farklı lezzetleri evinizde deneyebilir, mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın!

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın. Mutfaklara renk katan İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood, kırmızı kMix kahvaltı seti ile sizi keyifli bir yeni yıl kahvaltısına davet ediyor.

Kenwood Kmix kahvaltı seti en canlı renkleri mutfağa taşıyor!

Evin en çok zaman geçirilen alanlarından biri mutfak. Dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood, birbirinden renkli ve eğlenceli kMix kahvaltı seti ile en canlı renkleri mutfağınıza taşıyor.

Kenwood KMix kahvaltı setini tanıttı!

Üstün teknolojisi ve birbirinden farklı tasarımlarıyla dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood’un; rengarenk, eğlenceli ve fonksiyonel Kmix kahvaltı seti ile modayı evinize taşıyın...

Kenwood’un yeni Kmix kahvaltı seti tanıtıldı!

Üstün teknolojisi ve birbirinden farklı tasarımlarıyla dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood’ un; rengarenk, eğlenceli ve fonksiyonel Kmix kahvaltı seti ile modayı evinize taşıyın...

Kenwood, KMIX mutfak şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor!

Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’da çocuklarınızla muffin, cupcake, kurabiye gibi size özel lezzetleri hazırlayabilirsiniz.

Kenwood KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor!

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde dilerseniz makarna, dilerseniz de sevdiklerinize özel lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Kenwood kMix Boutique kahvaltı seti mutfaklara aşkın rengini taşıyor!

Kenwood kMix Boutique kahvaltı seti mutfaklara aşkın rengini taşıyor. Mutfakların havasını değiştirdiği kadar, romantik kahvaltıların da vazgeçilmezi olan “kMix Boutique Kahvaltı Seti”, mutfaklara aşkın rengi kırmızıyı taşıyor.

Kenwood KMX51, yemek yapmayı eğlenceye dönüştürüyor!

Gıda hazırlamada Avrupa birincisi Kenwood, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere, hayatı kolaylaştıran ve yemek hazırlamayı keyifli hale getiren stiliyle fark yaratan kMix KMX51 muftak makinesini sunuyor

Kenwood'dan kMix Boutique kahvaltı seti serisi!

Üstün teknolojisi ve keyifli tasarımlarıyla dünyanın öncü gıda hazırlama markası Kenwood'un, annelere layık, rengarenk eğlenceli ve kullanışlı kMix Boutique kahvaltı seti ile mutfaklarda ilkbahar renkleri canlanıyor

Şubat ayında konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Şubat ayında endekste yer alan gruplardan konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Torunlar AVM ağustos ayında açılacak!

Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından yaptırılan 200 milyon dolarlık alışveriş merkezinin ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor

Lays'ten kazandığı parayla Ayşe Elmacı ev aldı

Ödemiş'li Ayşe Elmacı Lays'ten kazandığ parayla ev satın aldı

Kenwood kMix çay makinesi Haberi

Kenwood kMix çay makinesi

Kenwood kMix kahvaltı seti, hem rengi hem de sunduğu lezzetlerle yeni yılın ilk kahvaltısında sofralarınızı tatlandıracak.


Eğlenceli ve biraz da yorucu geçen bir yılbaşı gecesinin ardından, 2015’in ilk kahvaltısında kendinizi ve ailenizi ödüllendirmeye ne dersiniz? Kenwood’un kırmızı kMix kahvaltı seti ile yeni yıl sabahı lezzetli bir kahvaltı hazırlayarak, sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.


Birbirinden renkli, zarif ve fonksiyonel ürünleriyle dikkat çeken Kenwood, şık kMix kahvaltı seti ile mutfağınıza modern bir hava katıyor. Kenwood kMix kahvaltı seti, sarıdan turuncuya, pembeden maviye, yeşilden kırmızıya kadar sunduğu farklı renk seçenekleriyle mutfağınıza canlı ve renkli bir görünüm kazandırıyor.


En Lezzetli Ekmekler

Seride bulunan ekmek kızartma makinesi; iki yuvalı ekmek kızartma haznesi, entegre iptal düğmesi ve paslanmaz çelik kırıntı tepsisi ile kızarmış ekmek severlerin ilk tercihi. ‘Peek & View’ özelliği ise...