22 / 05 / 2024

kenya heyeti

kenya heyeti

Kenya heyeti çevre ve şehircilik sorunlarının çözümüne yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret etti. Garissa Eyaleti Başkanı Sn. Natif J. ADAM ve beraberindeki heyet tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına resmi bir ziyaret gerçekleştirildi.

Memur ve memur emekli zammı: Memur zammında hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? Son dakika!

Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? İşte son dakika...

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

Karmod, Kenya Nairobi'de' sahra hastanesi kurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, Kenya'nın başkenti Nairobi'de sahra hastanesi kurdu.

Kenya 500 bin yeni konut için Türk yatırımcıları bekliyor!

Kenya'nın Ankara Büyükelçisi Johnson Mogoa Kimani Ondieki, Kenya'da ihtiyaç duyulan 500 bin yeni konutun inşası için Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Kenya'da 6 katlı bina çöktü!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de sayıda kişinin bulunduğu bina çöktü. Yaşanan kazada muhtemel can kayıplarından endişe ediliyor.

IMF heyeti Türk ekonomisinde daralma beklemiyor!

Uluslararası Para Fonunun Türkiye heyeti, Türk ekonomisinde bu yıl daralma beklemediğini söyledi. Uluslararası Para Fonunun (IMF) yayımladığı değerlendirme raporunda, IMF heyetinin Türkiye'ye ilişkin "Madde 4 Görüşmelerini" tamamladığı bildirildi.

Kenya'da okul çöktü: 7 öğrenci öldü!

Kenya'nın başkenti olan Nairobi'de bir okulun dersliği çöktü. Olay sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti.

kenya heyeti Haberi

kenya heyeti

Garissa Eyaleti Başkanı Sn. Natif J. ADAM ve beraberindeki heyet tarafından; bölgelerinde yaşanan çevre ve şehircilik sorunlarının çözümüne yönelik olarak Türkiye’nin bilgilerinden, birikimlerinden ve deneyimlerinden yararlanılması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığına resmi bir ziyaret gerçekleştirildi.


Heyetin, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile yaptığı görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile teknik görüşmelere geçildi ve Bakanlığın ilgili teknik birimleri tarafından konu ile ilgili sunumlarla heyete bilgilendirme yapıldı.


Heyet Başkanı Natif J. ADAM tarafından bölgelerindeki sorunlar dile getirildi. Türkiye’nin bölgeye yapacağı yardım ve katkılarının önemi vurgulandı. Bölgelerindeki en temel problemin çevre problemi olduğunu, bu nedenle problemlerin çözümünde Türkiye’nin desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Adam. “Bu konuda özellikle; şehir planlama ve çevre konularında teknik yardım ihtiyacımız var.” dedi.


Bakanlık tarafından; öncelikle eğitim desteğinin verilebileceği...