03 / 05 / 2024

KEP başvuru işlemleri nelerdir

KEP başvuru işlemleri nelerdir

Kayıtlı Elektronik Posta ve Elektronik Tebligat sistemine üye olmak için gerekli olan belgelerin temin edilerek yetkilendirilmiş PTT Merkez Müdürlüklerine başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte KEP başvuru işlemleri...

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri!

Projede toplamda 8 adet dairenin satışa çıkarılıyor. TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşinatlar 8 bin 253 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri...

TOKİ Süloğlu Alt Gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Süloğlu Alt Gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Proje peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşin ödemeler 9 bin 400 TL'den başlıyor.

TOKİ Adıyaman Gerger başvuru işlemleri!

TOKİ Adıyaman Gerger başvuru işlemleri dün başladı ve devam ediyor. Peşinlerin 7 bin 843 liradan başladığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Bursa İnegöl Altgelir başvuru işlemleri!

Toplamda 6 adet dairenin altgelir grubuna satışta olduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Bursa İnegöl Altgelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri!

TOKİ'nin Kırıkkale Çelebi projesinde yer alan 5 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri...

Konya Ilgın TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade sağlanıyor. Peki Konya Ilgın TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Emekli Ayvacık TOKİ başvuru işlemleri!

Emekli Ayvacık TOKİ başvuru işlemleri 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Başvuru ücretinin 500 lira olduğu projede toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri!

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Fiyatların 82 bin 867 TL'den başladığı projede 63 adet daire yer alıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan proje ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanıyor.

KEP başvuru işlemleri nelerdir Haberi

KEP başvuru işlemleri nelerdir

KEP başvuru işlemleri!

Kayıtlı Elektronik Posta ve  Elektronik Tebligat sistemine üye olmak için gerekli olan belgelerle başvuruda bulunulması gerekiyor. KEP başvuruları yetkilendirilmiş PTT Merkez Müdürlüklerine yapılıyor. 


Başvuru evraklarında gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra başvuru yapılan PTT Merkez Müdürlüklerine davet edilerek kayıt işlemleri tamamlanıyor. KEP başvuru işlemleri için istenen belgeler, şu şekilde sıralanıyor.


KEP başvuru işlemleri için istenen belgeler:


Gerçek kişilerden istenen belgeler:

A. Kimlik tespiti için fotoğraflı ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası olan nüfus cüzdanı, pasaport, avukatlık ruhsatı ya da sürücü belgesi. 

B. Başvuru sırasında doldurulacak Kep Başvuru Formu Söz konusu başvuru formu başvuru yapılacak Yetkili Merkez PTT Müdürlüklerinden ya da PTT KEP sayfasından temin edilebilir. 


Kamu kurum ve kuruluşlarından istenen belgeler:

A. Kurum üst düzey yetkilisince imzalı; KEP hesap adresi başvurusunda bulunulacak birimin adının açık ve eksiksiz...