12 / 05 / 2024

kepez Akdeniz Sanayi Sitesi tapu

kepez Akdeniz Sanayi Sitesi tapu

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: " Sanayi sitemiz, emniyet müdürlüğümüz, belediyemiz ele ele verelim ve polis merkezini sanayiye kazandıralım " şeklinde ifadelerde bulundu.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin binası Kepez'e taşınacak!

Kepez'de yükselecek Kepez Belediye Meclisi toplantısında, çeşitli şehirlerde 62 belediyenin üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) yeni hizmet binasının Kepez'e taşınması karar için alındı.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kamyon garajı müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'de 70 dönümlük macera parkı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'e Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesi Akdeniz Sanayi sitesi içerisine yapılacak olan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 2 atölye binasının 8 milyon 404 bin TL keşif bedelli ihalesi tamamlandı.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki esnaflara imar kararı!

Kepez'in Ünsal Mahallesi'ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi içinde yer alan Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi esnafının beklediği kat artışı, son meclis toplantısında alındı.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde gecekondu sorunu çözüldü!

İmar düzenlemeleriyle çehresi değişen Ünsal Mahallesi’nde miting düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduculara müjde verdi.

Kepez Akdeniz Sanayi Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne sözünü verdiği 24 derslikli ve 2 atölyeli Akdeniz Sanayi Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nin, temelinin Çarşamba günü atılacağını açıkladı.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yapılacak projeler!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Akdeniz Sanayi Sitesi'ne, lise, polis merkezi, vergi ve imar müjdesi verdi. Tütüncü, 2 bin 500 dükkanın olduğu Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yatırım yapıyor.

kepez Akdeniz Sanayi Sitesi tapu Haberi

kepez Akdeniz Sanayi Sitesi tapu

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nin mobilya işleri bölümündeki esnafla bir araya geldi.Burada konuşan Başkan Tütüncü, 7 yıllık zaman zarfında Kepez'in diğer bölgelerinde olduğu gibi Akdeniz Sanayi Sitesinde de gözle görülür, elle tutulur çok önemli, somut gelişmelere imza attıklarını kaydetti.Sanayi sitesinde çok önemli iki hizmet yaptıklarını belirten Tütüncü, birinci sanayi sitesi kooperatifinin arsası üzerinde gecekondu probleminin ortadan kaldırılması, ikincisi de mevcut işyerleri için yaptıklarını kat artışı düzenlemesi olduğunu söyledi. Kat artışına yönelik imar planı düzenlemesiyle sanayi esnafını 1'e 3 karlı pozisyona getirdiklerini ifade eden Tütüncü, "Tapuları bölüp yapılaşmayı tamamladığımız zaman gayrimenkullerin 1'e 6 değerlendiğini göreceksiniz" dedi.


Sanayi sitesinin polis karakolu talebini karşılamak için el vermeye ihtiyaçları bulunduğunu belirten Tütüncü, şöyle konuştu:"Belediyelerin yasal olarak karakol ve polis merkezleri yapma...