27 / 07 / 2024

Kepez astronomi merkezi

Kepez astronomi merkezi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye Astronomi Merkezi yapılacağının müjdesini verdi. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Kepez'e Astronomi Merkezi inşa edilecek!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye Astronomi Merkezi yapılacağının müjdesini verdi. 

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.

Kepez Devlet Hastanesi ticareti canlandırdı!

TOKİ tarafından Antalya'da 49 dönümlük arazide inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Kepez'de Onkoloji Merkezi inşa ediliyor!

Kısa Bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan Kepez Devlet Hastanesi'nin bahçesinde atıl halde kalan poliklinik binası, 48 koltuklu iki adet kemoterapi salonunun bulunduğu Onkoloji Merkezi oluyor.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kepez astronomi merkezi Haberi

Kepez astronomi merkezi

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz seviyesinden 2547 metre yükseklikteki Bakırlıtepe'den Antalya'ya Astronomi Merkezi yapılacağını açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Belediyesinin eski Dokuma Fabrikası'nda 12 bin 500 metrekare alanda hizmete açacağı Antalya Bilim Merkezi'ni, TÜBİTAK'ın destekleriyle kurduklarını anımsatan Tütüncü, “Türkiye'nin en nitelikli bilim merkezlerinden birini Antalyalı hemşehrilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize kazandırıyoruz. Bilimi ve teknolojiyi herkes için anlaşılır ve ulaşılır hale getirecek olan Antalya Bilim Merkezi, çocuk ve gençlerimizin bilimi gözlem yaparak, dokunarak, görerek, işiterek, deneyerek öğrenmesini sağlayacak. Geleceğin bilim adamları Antalya Bilim Merkezi'nden yetişecek. DokumaPark'a Akdeniz'in ilk ve tek bilim merkezini TÜBİTAK işbirliğiyle kurduk" şeklinde konuştu. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından deniz seviyesinden 2547 metre yükseklikteki Bakırlıtepe'den Antalya'ya Astronomi Merkezi yapılacağını açıkladı.  Başkan Tütüncü'ye gözlemevi...