04 / 05 / 2024

Kepez Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi toplantısı

Kepez Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi toplantısı

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Gebze Belediyesi Şubat Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Kepez Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi toplantısı Haberi

Kepez Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi toplantısı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında toplanan ve 23 maddenin görüşüldüğü toplantıda 6 madde, imar komisyonuna sevk edildi. Gündemin 8. maddesinde yer alan Kepez İlçesi Altınova Orta Mahalle sınırları içerisinde bir okulun önünde 12 metrelik yol üzerinde gayrimenkulün zemin katında kırtasiye dükkânı açmak isteyen bir vatandaşın talebi görüşüldü. Emsal teşkil edeceği başka vatandaşlarında benzer isteklerde bulunacağı nedeni ile CHP ve MHP grubu gündemin 8. Maddesine ret oyu verdi. AKP'nin kabul oyları ile 8. madde oy çokluğu ile kabul edildi. 


Gündemin 9. maddesinde yer alan Kepez İlçesi Ahatlı Mahallesi sınırları içerisindeki 27 bin 740 ada 1-2 parselin sosyal tesis alanına ve Yenidoğan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 7 bin 026 ada 1 parselinde Sosyal Tesis alanından ŞBZT hakkına sahip konut alanına...