30 / 04 / 2024

kepez inşaat Malzemecileri Sitesi imar revizyonu

kepez inşaat Malzemecileri Sitesi imar revizyonu

Kepez Belediyesi, Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin modernleşmesinin önünü açacak, imar revizyonu gerçekleştirdi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kepez esnafının tapu sevinci!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede faaliyetlerine devam eden inşaat malzemecileri esnafına tapularını teslim etti.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

İnşaat malzemecileri dış pazarla büyüyor!

İnşaat malzemeleri sanayi, iç pazardaki daralmanın etkisiyle ihracata yöneldi. Sektör, çimentodan seramiğe kadar farklı ürünlerin ihracatını yapıyor. 2018'de 21,5 milyar dolar olan inşaat malzemeleri ihracatının bu yıl 24 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor.

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Kepez Belediyesi'nden 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 28 Mart'ta yapılacak..

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

kepez inşaat Malzemecileri Sitesi imar revizyonu Haberi

kepez inşaat Malzemecileri Sitesi imar revizyonu

Kepez Belediyesi, Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin modernleşmesinin önünü açacak, imar revizyonu gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi, 2 sanayi sitesinin modernleşmesi için gereken imar revizyonunu tamamladı. Ünsal Mahallesi’ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi içinde yer alan Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi esnafı, kendilerini sık sık ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’den, bu yönde isteklerde bulunuyordu.


KAT ARTIŞTI SAĞLANDI

Sanayi sitelerindeki en önemli değişim, 1 kat olan kat artışı oldu. Sanayi esnafı, Kepez Belediyesi Meclisi’nden onaylanan bu revizyon ile var olan yapılarının üzerine birer kat daha çıkabilecek. Aynı zamanda var olan yapılarını yıkabilecek olan esnaf, yeni imar düzenlemesine uygun olarak 2 katlı daha modern bir işyeri yapabilecek.


KEPEZ’İ MODERNLEŞTİRİYORUZ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geçen dönemde Akdeniz...