05 / 05 / 2024

Kepez mahalle imar

Kepez mahalle imar

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye imar revizyonu geleceğini müjdeledi.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Kepez'de imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

İmar barışının bazı kişiler tarafından istismar edilmeye çalışıldığını söyleyen  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ''Devletin arazisini kimseye peşkeş çektirmeyeceğim" diye konuştu. 

Boğaziçi'nde 40 mahalle imar barışından yararlanacak!

Boğaziçi öngörünüm bölgesinde bulunan ve bu nedenle imar barışı kapsamında yer almayan bazı bölgelerin yapı kayıt belgesi almalarına izin verildi.

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Kepez Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2018'in son olağan toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar başta olmak üzere 18 gündem maddesi görüşüldü.

Kepez mahalle imar Haberi

Kepez mahalle imar

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2017 başlarında 3 mahalleye imar revizyonu geleceğini müjdeledi. Kepez Belediyesi, Fatih Mahallesinde 5 Mahallenin semt spor sahası açılışını yaptı. Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, belediye bürokratları ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde, duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.


Futbol sahası 50 metrekare

Semt spor sahasında 24x42 boyutlarında gece ışıklandırması olan sentetik çim futbol sahası, 50 metrekare basketbol sahası ile soyunma odalarının olduğu sosyal tesis bulunuyor. Fitnes ve çocuk oyunu alanlarının yer aldığı tesiste, vatandaşların dinlenebileceği oturma grupları da yer alıyor. Semt spor sahaları Gazi Mahallesi ile birlikte Ayanoğlu, Odabaşı ve Kızıllı mahallelerine de inşa edildi. Kepez’in çok hızlı bir şekilde değişim sürecine girdiğinin...