18 / 05 / 2024

Kepez Parkorman projesinin yapımı başladı

Kepez Parkorman projesinin yapımı başladı

Antalya'nın marka değerine katkı sağlayacak ve ilçeye vizyon kazandıracak olan Parkorman projesinin yapımı başladı. Antalyalıları eğlence, macera ve doğa ile buluşturacak olan Kepez Parkorman projesi için temel atma töreni düzenledi.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepez Parkorman'da 10 yıllığına kiralık tesis ihalesi 4 Eylül'de!

Antalya Kepez Belediyesi, Kepez Parkorman Meşe Kapısı içerisinde bulunan tesisleri 10 yıllığına kiraya veriyor..

Antalya Kepez Santral projesinde ilk beton döküldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinin inşaatı başladı.

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Sur Yapı Antalya Kepez projesine 19 binin üzerinde talep!

19 bin konutun yer alacağı Sur Yapı Antalya Kepez projesine 19 binin üzerinde talep geldi. Ön talep süreci devam eden Sur Yapı Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesine 5 milyon avro hibe!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesinin Avrupa Birliği'nden (AB) yaklaşık 5 milyon avro hibe kazandı.

Kepez Yeni Emek'te kentsel dönüşüm inşaatları başlıyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçlerinde sona gelindi. Hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başladı.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Kepez Yeni Emek Mahallesi’nin imar planı süreci tamamladı!

Kepez Belediyesi’nin, Yeni Emek Mahallesi’nin doğu yakası için hazırladığı kentsel yenileme projesinin imar planı süreci tamamlandı. Yeni Emek Mahallesi’nin bir kısmında site tarzı yapılaşmayı getiren imar revizyonu oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez Park Orman projesi devam ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Aralık’ta temeli atılan ve kente yaşayanları doğa, macera ve sporla buluşturacak olan Kepez Park Orman projesinin devam eden çalışmaları inceledi.

Kepez Parkorman projesinin yapımı başladı Haberi

Kepez Parkorman projesinin yapımı başladı

2.2 MİLYON METREKARE 

Projenin yapılacağı Meşe Kapısı'ndaki törene eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Antalya için 2 milyon 202 bin metrekare yeşil alan üretmiş bir belediye olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu üretmiş olduğumuz yeşil alanın içerisinde Kent Ormanı, Macera Parkı, Seyir Terası gibi Antalyalıların, kente gelen misafirlerin dikkatine çeken, nitelikli yeşil alanların olması şehrimizin adına bize memnuniyet veriyor" ifadesini kullandı. Kepez Parkorman'nın, Antalya'nın marka değerine yeni artılar kazandıracak devasa bir yatırım olduğunun altını çizen Tütüncü, "Projenin ihalesinde istedik ki açık yaraya kurt düşmesin. Bu amaçla ihaleyi görsel medya organlarında canlı olarak yayınladık. Antalya'da, bir ihaleyi canlı yayınla yapan ilk belediye olduk" dedi. Projenin, belediyeye 30 milyon lira gelir getireceğine vurgu yapan Başkan Tütüncü, "Belediyemiz de bu...