06 / 08 / 2024

Kepez referandum

Kepez referandum

Kepez Belediyesi'nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.

Kepez referanduma hazır!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 5 mahallede yapmayı planladıkları imar revizyonu için bilgilendirme toplantılarını tamamladı.

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapıldı!

Kepez Belediyesinin hazırladığı kentsel dönüşüm planı için 5 Mahallede referandum gerçekleştirildiği bildirildi.

Antalya Kepez'de öneri imar planı anlatıldı!

Kepez Belediyesi’nin, ‘Karar da tercin de sizin’ sloganıyla katılımcı bir anlayışla, 5 mahalle için hazırladığı ve kentsel dönüşüme imkan sağlayacak öneri plan için 4 Aralık’ta referandum yapılacak.

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşümü anlatıyor!

KEPEZ Belediyesi'nin 5 mahalledeki imar planı revizyonunun kabulü için yapılacak referandum öncesinde, ekipler mahalle mahalle gezerek tanıtım yapıyor.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapılacak!

Kepez Belediyesi tarafından 'Yeni Emek Mahallesi'nde hazırlanan kentsel dönüşüm projesi için 18 Ekim tarihinde referandum yapacak.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor. Başvuruları 6 Nisan'da başlayacak olan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kepez Ahatlı idari tesis alanı imar planı askıda!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 1836 ada 4 parsel “ İdari Tesis Alanına ” ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Büyükşehlr Belediyesi, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi sınırlarındaki aile sağlığı merkezinin 5 binlik planını geçtiğimiz ay meclisten geçirdi, Kepez Belediyesi de binlik planı revize ederse inşaat kaldığı yerden devam edecek.

Kepez'de cami inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Kepez Cami İnşaatı Betonarme İmalatının Yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunumu. 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı'ndan ev alacaklara uyarı!

KEPEZ Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, ev alacak vatandaşa, "Gayrimenkul satın alınırken, uzun vade, cazip fiyat ve kampanyaların yanı sıra. projeyi yapan firmanın iyi araştırılması gerekir" uyarısı yaptı.

Kepez'e müze ve arkeopark geliyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Kahvaltılı toplantısının konuğu Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü oldu. Tütüncü, "Dokuma’ya Modern Sanatlar Müzesi düşünüyoruz" dedi.

Kepez Belediyesi'nden 16.9 milyon TL'ye 7 ticari arsa!

Kepez Belediye Başkanlığı'ndan Kepez Varsak mahallesinde bulunan 7 adet ticaret alanı 31 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 15:15 arası ihale edilecek.

Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni binası açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılışına birçok siyasi katıldı..

Kepez referandum Haberi

Kepez referandum

Kepez Belediyesi'nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.


Kepez Belediyesi'nin Masa Dağı eteklerindeki 5 mahallenin modernleşmesi için hazırladığı kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisine, yüzde 72 oranında evet oyu çıktı. Çeşitli mülkiyet hakları sunulan Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerindeki yaklaşık 6 bin hak sahibi, muhtarlıklarında kurulan sandıklarda oyunu kullandı. İlçe Seçim Kurulu'nun bilgisi dahilinde düzenlenen referanduma katılanların listesi numarataj ile tapu kayıt örneklerinden tespit edildi. İmar planı kapsamındaki hak sahipleri, nüfus cüzdanı beyanı ve imza karşılığında oylarını kullandı.


Demokratik ortamda gerçekleşti

Geçen yıl Yeni Emek Mahallesi'nde gerçekleşen referandumla, birlikte yönetişim örneği olarak bu kez daha kapsamlı bir boyutta gerçekleşti. Kepezlilerin demokratik bir ortamda barış içinde referanduma gittiğini belirten...