27 / 04 / 2024

kepez ruhast sorunu

kepez ruhast sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iskan ve ruhsatla ilgili problemlerini çözdüğü, kat artışı talebini karşıladığı inşaat malzemecileri sitesi esnafının, yeni yer isteğinin karşılanması için de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'in mülkiyet sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez’in Avni Tolunay Mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. Türel, Avni Tolunay’da 2B alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’in 76 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez’in Ünsal ve Duraliler mahallelerinde 76 yıldır yaşanan mülkiyet sorunu çözülüyor. Mülkiyetlerle ilgili yargı kararı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu kapsamda bir komisyon kurulması yönünde adım atılacağını açıkladı.

Kepez'in 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugüne kadar 40 bin tapu verdiklerini ve 40 binden fazla da tapu tahsisi yaparak, Kepez’in değerini arttırdıklarını açıkladı. 

Kepez ve Tütüncü'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin yeni mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri ile buluştu. 

Kepez Habibler'de gecekonduların tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez'in Habibler Mahallesi’nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisindeki 600 gecekondu sahibine tapuları teslim edilecek.

Antalya Kepez'in tapu sorunu çözülüyor!

Kepez’de binden fazla gecekonduyu tapuyla buluşturacak adım Ankara’da atıldı. Üç ayrı bakan ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çözümün 15 gün içinde şekilleneceğini müjdeledi

Kepez'de imar sorunu çözülüyor!

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor.

Antalya Kepez'de kurulacak sanayi sitesinin arazi sorunu mecliste!

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya ilinin Kepez ilçesinde sanayi sitesi için ayrılan arazi ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

kepez ruhast sorunu Haberi

kepez ruhast sorunu


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taleplerini dinlemek amacıyla İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti. Site esnafının yer aldığı ziyarette konuşan İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şerafettin Şimşek, işyerlerinin mülkiyetle ilgili problemlerini çözmesi ve kat artışı taleplerinin karşılamasından dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Başkan Tütüncü’nün her zaman yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şimşek, mevcut sitenin talebi karşılayamamasından dolayı yeni bir yer arayışında olduklarını aktardı.

Başkan Hakan Tütüncü de 1. döneminde İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin, iskan ve ruhsatla ilgili mülkiyete problemini çözdüklerini, sitenin yollarının kaldırımını ve asfaltını da yaptıklarını söyledi. 2. dönemlerinde ise sitenin kat artışı talebini karşıladıklarını kaydeden Tütüncü, “ Hurdacılar ve inşaat malzemecileri sitelerimizi kapsayan ve 1 kat artışı imkanı getiren 1\1000 uygulama imar planı...