28 / 04 / 2024

Kepez Şafak Kapalı Pazarı temel atma

Kepez Şafak Kapalı Pazarı temel atma

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Kepez'in batısına çevreci plan!

KEPEZ Belediyesi, Şafak ve Ünsal mahalleleri arasındaki 142'si plansız 150 hektarlık bölge için 21 hektarı yeşil alan olacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya'daki 54 bin 3017 metrekare kapalı alana sahip 3 ana bloktan oluşan ve yüzde 90 oranında tamamlanan 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Proje, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek.

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı pazar alanı inşa edilecek!

Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan kararın meclisten geçmesiyle Şafak Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan yerde, 2 katlı kapalı pazar alanı kurulmasına karar verildi.

Kepez Şafak Mahallesi'nde iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi’ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Kapalı pazar alanı inşaatı, Şafak Mahallesi’nin büyük eksikliğini giderecek.

Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi tamamlandı!

Kepez Belediyesi, ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzundan sonra kente en büyük kongre sergi merkezini kazandırdı. 2 bin kişilik çok amaçlı Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin insası tamamlandı.

Kepez'e 3 bin metrekarelik bilim merkezi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ortaokul öğrencilerinin sergilerde yaptıkları, birbirinden güzel çalışmaları görünce sizlere bir müjde vereyim. 3 bin metrekare kapalı alana sahip Bilim Merkezi’ni yapıyoruz." dedi.

Kepez Özgürlük Mahallesi'ndeki pazar alanı da yenilenecek!

Ağustos ayında hizmete girecek yeni şehir parkının bulunduğu Dokuma Fabrikası’nın karşısındaki Özgürlük Mahallesi’ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, buradaki kapalı pazarı da yenileyeceklerini müjdeledi.

Kepez Şafak Kapalı Pazarı temel atma Haberi

Kepez Şafak Kapalı Pazarı temel atma
Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merpenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Şafak Mahallesi'ne sözü olan kapalı pazar, 'Türkiye'nin en güzeli ve moderni olacak' iddiası ile yapılıyor. Törene katılan Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere Başkan Tütüncü'nün, seçildiği günden bu yana her zaman esnaf ve sanatkârın yanında olduğunu kaydetti. Başkan Tütüncü de "Kepezliler eserlerin, hizmetin en güzeline layık"...