30 / 04 / 2024

Kepez Şafak Mahallesine iki katlı kapalı pazar alanı

Kepez Şafak Mahallesine iki katlı kapalı pazar alanı

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Proje, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Kepez Fatih Mahallesi'ne imar revizyonu!

KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez'in batısına çevreci plan!

KEPEZ Belediyesi, Şafak ve Ünsal mahalleleri arasındaki 142'si plansız 150 hektarlık bölge için 21 hektarı yeşil alan olacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı.

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Proje, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek.

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı pazar alanı inşa edilecek!

Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan kararın meclisten geçmesiyle Şafak Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan yerde, 2 katlı kapalı pazar alanı kurulmasına karar verildi.

Kepez Şafak Mahallesi'nde iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi’ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Kapalı pazar alanı inşaatı, Şafak Mahallesi’nin büyük eksikliğini giderecek.

Hakan Tütüncü Kepez'deki yeni projelerini anlattı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, "Masa Dağındaki yeni şehir parkının, Avni Tolunay mahallesine şehir parkının yapımına başlayacağız" dedi.

Kepez Şafak Mahallesi'ne kapalı pazar inşa edilecek!

Kepez Şafak Mahallesi'ne yeni bir kapalı pazar inşa edilecek. Pazar alanıyla ilgili imar planı kararı meclisten geçti. Tütüncü, " Proje ve ihale süreçlerinin tamamlanmasından ardından mevcut semt pazarını, kapalı modern bir Pazar haline getireceğiz." ded

Kepez Şafak Mahallesine iki katlı kapalı pazar alanı Haberi

Kepez Şafak Mahallesine iki katlı kapalı pazar alanı

Kepez Belediyesi Meclisi'nde alınan kararın meclisten geçmesiyle Şafak Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait olan yerde, 2 katlı kapalı pazar alanı kurulmasına karar verildi. İlçeye modern bir şehir kimliği kazandıran ve sosyal yaşam alanlarını insana yakışır hale getiren yatırımlar dahilinde başlatılacak olan kapalı pazar alanı inşaatı, Şafak Mahallesi'nin büyük eksikliğini giderecek.


Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle oluşturulan proje kapsamında, pazar alanında PTT, TEDAŞ gibi kurumların temsilcilikleri de bulundurulacak. Vatandaşların pazar ihtiyacının yanı sıra semte yeni kazandırılacak veznelerle fatura ödemeleri de kolaylaştırılacak. Şafak Mahallesi sakinlerine hizmet verecek pazar alanı, belediyeye ait olan araziye inşa edilecek.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek olan kapalı pazar alanının projesinin onaylandığını, en kısa sürede çalışmaların başlatılarak Şafak Mahallesi ve çevresine kapalı...