28 / 04 / 2024

Kepez semt spor sahası yapım çalışmaları

Kepez semt spor sahası yapım çalışmaları

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de semt spor sahasının yapımı başladı. 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Zeytinburnu spor ve belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu'nda Açık ve Kapalı Semt Spor Alanı ve Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Esentepe Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor." dedi.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Kepez semt spor sahası yapım çalışmaları Haberi

Kepez semt spor sahası yapım çalışmaları

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. İnşa edilen tesiste, basketbol, voleybol sahaları ile yürüyüş parkuru ve açık hava spor aletleri bulunacağı belirtilerken, alanın küçüklüğü nedeniyle sentetik çim futbol sahasının ise yapılamadığı bildirildi.



Çeşitli ağaç fidanları ile çiçeklerin dikileceği ve çimlendirilecek olan spor parkında, oturma alanlarının da yer alacağı ve semt spor sahasının inşasını 2015 yılı içerisinde tamamlanacağı...