11 / 05 / 2024

kepez tapu teslimleri

kepez tapu teslimleri

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez esnafının tapu sevinci!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede faaliyetlerine devam eden inşaat malzemecileri esnafına tapularını teslim etti.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

kepez tapu teslimleri Haberi

kepez tapu teslimleri

Antalya Kepez'de bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 45 yıllık tapu sorunu çözüldü. Kepez Belediyesi'nde yer alan habere göre; sitede 204 esnaf tapularını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den teslim aldı. Tapu teslimi hakkında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “204 yeni tapuyu hak sahiplerine teslim ettik. Özlemle beklenen bu tapular 204 yeni işyeri, 204 yeni ekmek kapısı demek…" açıklamasında bulundu. 

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk'ü ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Tütüncü, esnafın 45 yıllık sorununa çare oldu. Akdeniz Sanayi Sitesi’nin Türkiye'nin en büyük sanayi sitelerinden birisi olduğunu dile getiren Tütüncü, “Antalya’nın da en büyük sanayi sitesi… Uzun yıllar geçmişi var. Bu sanayi sitesinin var olması ile ilgili çok büyük emekler var. Biz bu emeklere yeni emekler eklemek suretiyle, sanayi sitemizi...