15 / 05 / 2024

Kepez Yükseliş Mahallesi

Kepez Yükseliş Mahallesi

Kepez Belediyesi, alt yapıyla ilgili tüm yatırımların tamamlandığı Yükseliş Mahallesi’ndeki sokakların asfaltını ve kaldırımını yeniliyor.

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Kripto paraların en önemli birimlerinden bir olan Bitcoin yükselişe geçerek  40 bin dolar seviyesine yaklaştı.

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe ons altının etkisiyle hafif yükselişle başladı. Dolar kurundaki anlık dalgalanmalar ons altını ve ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar güne 8,69 lira seviyelerinde başladı.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yeni haftanın dördüncü işlem gününde dolar/TL 8,56 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte son durum!

Milyonlarca insanın yakından takip ettiği, döviz kurları geçen hafta yükselişe geçti ve yükseliş dalgası bu hafta da etkisini gösteriyor. Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününde güne yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 8.77-8.78 seviyelerinde işlem görürken, euro/TL ise 10.41 seviyesinde.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Dolar yükselişe geçti! İşte dolar kuru!

Dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başlayarak 8,72 seviyelerinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmiyor!

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de ons altının etkisi ile yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Dolar kurundaki artış ve ons altında gerçekleşen yükseliş iç piyasadaki altın çeşitlerinin artmasını sağladı...

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Twitter üzerinden Kripto para madencilerine yönelik yeni paylaşım yapan Tesla'nın CEO'su Elon Musk Bitcoin'in yeniden yükselişe geçmesine neden oldu.

Altın fiyatlarındaki yükseliş ne kadar sürecek?

Tarihi rekora ulaşmasının ardından 400 liranın altına düşen gram altın yeniden artışa geçti. Peki önümüzdeki dört-beş ay için gram ve ons altında yükseliş sürecek mi? Özellikle gram altın yeniden 500 liranın üzerini görür mü? İşte tüm merak edilenler...

Dolar kuru yükselişe geçti!

Dolar kuru, yeni işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 8,34 düzeyinde işlem görüyor.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte son durum!

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlayarak 8,10 seviyelerine ulaştı ve bu seviyelerde işlem görüyor.

Dolar/TL yeni haftaya yükselişle başladı!

Dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından 8,20 seviyesinde işlem görüyor.

Kepez Yükseliş Mahallesi Haberi

Kepez Yükseliş Mahallesi

Kepez Belediyesi, alt yapıyla ilgili tüm yatırımların tamamlandığı Yükseliş Mahallesi’ndeki sokakların asfaltını ve kaldırımını yeniliyor.


Kepez ilçesinin en eski yerleşim yeri olan ve en çok nüfusun bulunduğu Dokuma bölgesi, son iki yılda yapılan alt ve üst yapı yatırımlarıyla modern bir şehir kimliğine kavuştu. Kanalizasyon, içme suyu ile ilgili problemi çözülen bölgeye doğalgaz getirildi. Kepez Belediyesi de bu alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Dokuma bölgesinde, 2014 yılında asfalt ve kaldırım çalışması başlatmıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla Dokuma semtinin son iki yerleşim yeri olan Yükseliş ve Zafer mahallerinin eskiyen ve alt yapı çalışmalarıyla bozulan asfaltı ve kaldırımı yenileniyor. Bu kapsamda Zafer Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışması tamamlanırken, kaldırım çalışması bitme aşamasına geldi.

YÜKSELİŞ’E 15 BİN TON ASFALT

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,...