29 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Twitter üzerinden Kripto para madencilerine yönelik yeni paylaşım yapan Tesla'nın CEO'su Elon Musk Bitcoin'in yeniden yükselişe geçmesine neden oldu.



Kripto para borsası Bitcoin'de dalgalanmalar devam ediyor. Sabah'tayer alan habere göre; kripto para borsasına yönelik açıklamalarla Bitcoin'in düşüşüne neden olan Elon Musk'tan son dakika açıklaması daha geldi. 

Ümit verici potansiyel 

Bitcoin madencileri ile görüştüğünü ve yenilenebilir enerji kullanımlarını yaygınlaştırma konusunda güven verdiklerini söyleyen Elon Musk, "Potansiyel olarak ümit verici" dedi. 

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Musk, Twitter hesabından şunları söyledi: 

"Kuzey Amerika'daki Bitcoin madencileri ile konuştum. Mevcut ve planlı yenilenebilir enerji kullanımlarını yayınlamayı ve dünya genelindeki madencilerden de böyle yapmayı isteyeceklerini taahhüt ettiler. Potansiyel olarak ümit verici"

Yüzde 15 artış

Musk'ın yaptığı açıklama sonrası Bitcoin'in fiyatı yüzde 15 artış kaydetti.

Kripto para şirketinden Bitcoin dağıtımı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön