28 / 07 / 2024

Kepezaltı Santral Projesi

Kepezaltı Santral Projesi

Riskli Alan’ ilan edilen alanın İLBANK’a ve ANTEPE’ye yetki devrinin yapılmasına ilişkin protokol imzalanması Büyükşehir Ocak ayı devam meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Türel, proje ile Antalya’nın kanatlanacağını söyledi

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Antalya Kepez Santral dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Kepez Santral’in hak sahipleri konutlarının bulunduğu ilk etabında sona geliniyor.

Enka, Kosova’da 12 milyar liralık santral projesi peşinde!

Kosova, en önemli projelerinden birine imza atıyor. “Kosova e Re” adlı proje, ülkenin en büyük sanayi yatırımlarından biri olacak. 

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Kepezaltı Santral Projesi Haberi

Kepezaltı Santral Projesi


Kepezaltı-Santral Mahalleri’nin Bakanlar Kurulu kararı ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında ‘Riskli Alan’ ilan edilen alanın İLBANK’a ve ANTEPE’ye yetki devrinin yapılmasına ilişkin protokol imzalanması Büyükşehir Ocak ayı devam meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Türel, proje ile Antalya’nın kanatlanacağını söyledi




Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı devam meclis toplantısında Kepezaltı-Santral Mahalleri’nin Bakanlar Kurulu kararı ile 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında ‘Riskli Alan’ ilan edilen alanın İLBANK’a ve ANTEPE’ye yetki devrinin yapılmasına ilişkin protokol imzalanması Büyükşehir Ocak ayı devam meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Oylama öncesi bölgeyle ilgili belediyenin çalışması anlatıldı.

Hep birlikte kanatlandıralalım

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Karar Bakanlar Kurulu’ndan çıktı. Riskli alan ilan edilenler içinde en kısazaman içinde durum söz konusu...