28 / 04 / 2024

Kerem Ersönmez biyografi

Kerem Ersönmez biyografi

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çay tarafından kuruldu...  

Kerem Göğüş’ün evine silahlı baskın!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı eşi Kerem Göğüş'ün evini silahla basarak şantaj ve tehditle daire isteyen iki şüpheli hakkında 25 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Kerem Bürsin Bebek'teki evinden taşınacak!

3.5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aşkı sona erdi. Sarıkaya ile aynı evde kalan Bürsin, birlikte yaşadıkları Bebek’teki evden ayrılacak.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı!

Güzel oyuncu Wilma Elles, son dönemde eşi Kerem Göğüş’le çıkan ayrılık haberlerini ilk kez doğruladı. Elles, "Kerem Bey’le uzun süre önce ayrıldık" dedi...

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Alman oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. Elles yaptığı açıklamada, "Kerem paramı yanlış yönlendirdi" dedi.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı mı?

Wilma Elles, Kerem Göğüş’le ilişkisinin sona erdiğini iddialarına "Biz zaten resmi olarak evli değildik. O yüzden boşanma durumu yok" yanıtını verdi...

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Parlak tarafından kuruldu. 

My Bay Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Bay Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Selim Özgörkey, Satvet Çiftçi ve Murat Kerim Ersönmez ortaklığında kuruldu. 

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sönmez tarafından kuruldu. 

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

Kerem Ersönmez biyografi Haberi

Kerem Ersönmez biyografi

Kerem Ersönmez kimdir?

Kerem Ersönmez 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Mezuniyeti takiben çalıştığı çeşitli mimarlar yanısıra bir dönem TİM İnşaat'ın tasarım ekibine katıldı ve yüksek ofis yapıları ve lüks toplu konutları içeren çeşitli mimari projelerde yer aldı. 


2000-2001 yıllarında Haydar Karabey ve Banu Karabey'in katıldığı "Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Güneş Kampüsü" davetli proje yarışmasında yardımcı mimar olarak yer aldı.


1.'lik ödülünü kazanan 30.000 m2'lik projenin uygulama ve imalat detay projelerinin üretilmesinde görev aldı. Farklı zamanlarda; Prof.Dr.Uğur Erkman ve Doç.Dr.Sinan Şener ile "Grand Egyptian Museum / Kahire,Mısır", Sait Ali Köknar, Pınar Hadimli ve Sinan Omacan ile "Çankaya Belediye Binası", Murat Gündüz ile "T.B.M.M. Milletvekilleri Çalışma Ofisleri Binası"; yarışmalarına katıldı. 


Ersin Temurcan ile gelişen düşünsel ve mesleki yakınlıkları 2006 yılında bir şirket...