01 / 05 / 2024

Kerem Güney Avcı kimdir

Kerem Güney Avcı kimdir

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Kerem Göğüş İstanbul Beşiktaş'taki otelini satıyor!

Keram Göğüş, birkaç yıldır "Trend" adını verdiği konseptle İstanbul ve Ankara'da inşaatlar yapıyor. Kerem Göğüş, İstanbul Beşiktaş'taki otelini satılığa çıkardı. Göğüş'ün otel için istediği para ise 5.9 milyon TL.

Kerem Gönlüm İstinye’deki villalarının kapısını InStyle Home’a açtı!

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadığı İstinye’deki villalarının kapısını InStyle Home’a açtı. Rahat ve huzurlu bir ev yaratmışlar.

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Kerem Göğüş Wilma Elles'e doğum günü partisi düzenledi!

2 yıldır birlikte olduğu inşaatçı sevgilisi Kerem Göğüş, Wilma Elles'e Yeniköy'deki villalarının bahçesinde doğum günü partisi düzenledi.Kerem Göğüş geçen yıl da Wilma Elles’e doğum gününde 350 bin TL’lik bir daire armağan etmişti.

Bülent Bülbüloğlu: Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptali olmadı!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülbüloğlu, IŞİD ve onu bahane edenlerin neden olduğu olumsuzlukların, Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptaline yol açmadığını belirtti

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda Güney Amerika habitatı oluşturulacak!

Yıllık 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yeni türlerin getirilmesiyle ilgili çalışmalara hız verildi. Parkın ikinci bölümü için ise Güney Amerika habitatı oluşturulması planlanıyor.

Kerem Güney Avcı kimdir Haberi

Kerem Güney Avcı kimdir

Kent yaşamının bitmek bilmeyen stresinin üzerine Covid 19 salgını da eklenince yapı tasarım dünyası, ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden şekillendi. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı bu gerçeğe değinerek, “Yapı tasarımında bazı şeyler kalıcı olarak değişti. Geleceğin yapı trendi artık daima yatay mimari olacak” diye konuştu.

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronvirüs salgınıyla beraber doğal yaşama olan özlemin daha da arttığına değinerek, “İnsan, zihninde bulunan doğa ile etkileşime geçme ihtiyacından mahrum kaldığı zaman uzun vadede nasıl problemlerle karşılaşacağını son 1 yılda çarpıcı şekilde gördü. Projelerimize gelen misafirlerimizle konuşunca gördük ki bu yoksunluk, insan hayatına fiziksel yönde dezavantaj olarak geri dönerken, aynı zamanda stres ve odaklanma zorluğu gibi psikolojik etkiler de yaşam...