27 / 04 / 2024

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.



Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre;  İzmir  Kemalpaşa'da bulunan Loft Albero Country Club projesinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü dile getiren Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projeleri de müjdeledi. 

Sedimega İnşaat tan İzmir e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 2020 Ağustos'ta inşasına start verdiği 200 milyon Türk Lirası yatırım değeriyle hayata geçirilen Loft Albero Country Club projesini 2021 Aralık'ta sakinlerine teslim etmeyi planlıyor. Avcı, Sedimega Ekssen Business Center ve Sedimega Locca Concept adlı iki yeni projeye başladıklarına, altı yeni projenin de tasarım aşamasında olduğuna dikkat çekti. 

"DEPREM İŞ MERKEZLERİNİ DE ETKİLEDİ"

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir Bayraklı'da yaşanan büyük depremde evlerin yanı sıra çok sayıda iş merkezinin de yıkıldığına ve hasar gördüğüne vurgu yapan Avcı, şu açıklamalarda bulundu: 

Sedimega İnşaat tan İzmir e 2 yeni proje!

“Depremin merkez üssü olan Bayraklı, İzmir iş yaşamının en önemli can damarlarından biri. Özellikle finans ve hukukun kalbi bu bölgede atıyor. Depremde konutların yanı sıra çok sayıda iş merkezi de kullanılamaz hale gelince Bayraklı'da yoğun bir ofis ihtiyacı doğdu. Yeni projelerimizden biri olan Sedimega Ekssen Business Center'ı bu ihtiyaç doğrultusunda hayata geçirdik. Projemiz  Ankara  Caddesi üzerinde son derece avantajlı bir lokasyona sahip. Deprem güvenli bir iş merkezi inşa etmenin yanı sıra farklı ve şık tasarımıyla, İzmir ve Bayraklı'nın çehresini değiştirecek olan projemizi, iş yaşamında ihtiyaç duyulabilecek çağdaş donanımlarla tasarladık. 1670 metrekarelik alan üzerinde zemin+7 kat olan Sedimega Ekssen Business Center'da farklı büyüklüklerde A+ sınıfı 100 ofis, toplantı odaları, 100 araçlık kapalı otopark ve açık otopark yer alıyor. 7/24 güvenlik ve kamera kayıt sisteminin yanı sıra yoğun iş temponuzu rahatlatacak teras vb. sosyal donatılara sahip projemiz, modern ve farklı dış cephe dizaynıyla da Bayraklı'nın en gözde iş merkezlerinden ve sembol yapılarından biri olacak.”

Sedimega İnşaat tan İzmir e 2 yeni proje!

"DOĞA İLE KONFORU BULUŞTURAN YAŞAM MERKEZİ"

2021 Aralık'ta teslimlerinin yapılması planlanan Loft Albero Country Club projesindeki son durumla ilgili de konuşan Avcı, “Hızla tamamlamakta olduğumuz projemiz, şehre 15 dakika mesafede doğayla iç içe bir yaşamı ve şehrin konforunu bir arada sunuyor. 110 dönümlük alanda 90 villadan oluşan projemizin ortak alanları icinde 10 bin metrekarelik alanda atlı spor kulübü, 3 bin metrekare ekolojik tarım alanı, 300 metrekare sera, 640 metrekare özel yapim gölet, iki tenis kortu, bir basketbol sahası, bir doğal çim futbol sahası, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, 200 metrekare açık yüzme havuzu ve 100 metrekare komple cam ile kaplı termal havuz, çocuk parkı, piknik alanları, kreş, sanat atölyesi, restoranlar, kafeler, alışveriş merkezi ve 230 araçlık otopark, 7/24 güvenlik ve kamera kayıt sistemi gibi ihtiyaçlara da cevap veriyoruz. 3+1'den başlayıp 6+1'e kadar farklı metrekare seçenekleri sunduğumuz villalarımızı akıllı ev teknolojisiyle donattık. Bununla birlikte doğalgazlı yerden isitma ve şömine keyfini yaşayabileceğiniz villalarımızı yaz kış yaşanabilir şekilde tasarladık. 5.5 metre tavan ve loft pencere gibi ayrıcalıklı detaylarla gün ışığından maksimum faydalanarak sürdürülebilir ferah mekanlar oluştururken, sokak silüeti yaratarak eski komşulukları yeniden canlandırıyoruz. Biz Loft Albero Country Club ile doğal yaşam arzulayanlara sadece bahçeli bir ev değil, sehre 15 dakika mesafede sakin, aynı zamanda evlerine yürüme mesafsinde birçok sosyal aktivite içinde yer alabilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam merkezi sunuyoruz. Proje alanımız içinde yer alan 60 yıllık çam ağaçlarını koruyarak çalışmalarımızı doğa ve çevreye saygılı şekilde tamamlamaya özen gösteriyoruz. Loft Albero Country Club'ta her güne, ekolojik tarım alanımızda yetişen ve yönetim tarafınızdan kapınıza bırakılan organik ürünlerle başlar, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Loft Albero Country Club'a olan yoğun rağbet sonrasında İzmir'de benzer projelerin artığını dile getiren Avcı, Sedimega için doğal yaşam konseptinin bahçeli konut inşa etmekten ibaret olmadığına ve bütünsel bir tasarımla ‘yaşam merkezi' hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

"PANDEMİ TASARIMDA ÖNCELİKLERİMİZİ DEĞİŞTİRDİ"

Aşılama çalışmalarının hız verilmesiyle beraber normale dönmek için hazırlıklara başlansa da Kovid-19 salgınınıninsan hayatını daha uzun süre etkileyeceğini öngördüğünü aktaran Avcı, şunları kaydetti:

“Pandemi öncesinde İzmir'de muhteşem manzaralara sahip yüksek katlı binalar tercih ediliyordu. Ancak salgın, bu tercihin bazı dezavantajlarını ortaya çıkardı. Örneğin asansör kullanmanın virüsün yayılmasında payı olabileceği gerçeği, hayatımızı kolaylaştırdığını düşündüğümüz asansörü bizim için bir dezavantaj haline getirdi. Diğer yandan bu dönemde güneş ışığının, karanlık ortamlara kıyasla bakterilerin canlılığını azalttığını öğrendik ve tasarımlarımızda güneş ışığından maksimum faydalanacağımız çözümlere yöneldik. Pandemi bize sağlığımızı tehdit eden bir virüsün bir anda tüm hayatımızı nasıl etkileyebileceğini, yaşadığımız mekanların ne kadar önemli olduğunu ve yeni pandemilere hazırlıklı olmamız gerektiğini öğretti. Ayrıca doğaya özlemimizi artırdı. Bu süreçte zamanımızın çoğunluğunu evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Bir balkonun, bir terasın, bir bahçenin, fazladan bir odanın, hatta birkaç metrekarenin bile öneminin farkına vardık. Bahçeli evlere olan talebin ve doğaya özlemin arttığı bu dönemde çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi, projemize olan yoğun taleple gördük ve görmeye devam ediyoruz. Sosyal medya kullanımının arttığı günümüzde insanların tasarımlarla ilgili çok fazla alternatif görmeleri, fikirlerin paylaşımlara açık tutulması, mimari tasarım ve dekorasyon anlamında bize çok fayda sağladı. Sedimega olarak, Loft Albero Country Club ve yeni projelerimizi tasarlarken bu gerçeği göz ardı etmeden mekanda ve çevresinde sağlıklı ve yenilikçi çözümlere odaklandık. Mimari tasarımların bundan sonra kalıcı olarak bu önceliklere göre şekilleneceğini düşünüyorum.”

Sedimega İnşaat tan İzmir e 2 yeni proje!

"Çeşme'de yaşam şimdi başlıyor"

Çeşme Dalyan'da başladıkları yeni projeleri Sedimega Locca Concept ile ilgili de konuşan Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, "Bu son derece iddialı projemizde mimari boyutta sağlıklı, doğal, konforlu ve en son teknolojinin yer aldığı tasarım anlayışını ön planda tuttuk. Her biri 620 metrekare olan 6+2'lik dört villadan oluşan projemizde her villaya özel iki otopark, 35 metrekarelik yüzme havuzu, termal havuz, sauna, hamam, kış bahçesi, ateş çukuru, teras, yedi banyo ve her yatak odasına özel giyinme odaları gibi birçok ayrıcalık bulunuyor" değerlendirmesini yaptı. 

Web: https://www.sedimega.com/


Geri Dön