03 / 05 / 2024

Kerem Köfteoğlu turizm planlaması

Kerem Köfteoğlu turizm planlaması

"Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panelde konuşmacılar turizm sektörünün sorunlarını ve çözüm yollarlını tartıştılar. 25 Ocak 2015 Pazar günü, Uluslararası 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda gerçekleşti.

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kerem Köfteoğlu turizm planlaması Haberi

Kerem Köfteoğlu turizm planlaması

Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, Uluslararası 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel gerçekleştirildi. 



Panelde ilk konuşmayı yapan Beylikdüzü Belediye Başkam Ekrem Turizmin çok önemli bir sektör olduğunu ve nicelikten çok nitelik artışının turizme değer kattığını belirterek alternatif turizm arayışlarına dikkat çekti. 



Bölge olarak en çok sağlık turizmine ağırlık verdiklerini belirten İmamoğlu, bir belediyeci olarak, sağlık turizminin gelişmesinden yana olduğunu söyledi. Belediyecilikte vatandaşın sağlığını ve güven içinde yaşamasını sağlamanın, doğru hizmet etmenin ve sağlıklı çevreyi oluşturmanın en önemli kriterler olduğunu vurgulayan İmamoğlu, şunları söyledi. 



"Yaşanılan çevreyi ve kenti, kaliteli ve bilinçli turisti düşünerek oluşturmalıyız. Yerel yöneticiler olarak kendimizi ve halkımızı turizme...