30 / 04 / 2024

Kerem Tümay 3.havalimanı turist

Kerem Tümay 3.havalimanı turist

Çevre ülkelerdeki sıkıntıların turizmi etkileyeceğine dair iddialar boşa çıkıyor. Turizm danışmanı Kerem Tümay, boşa panik yaratıldığını belirterek, "Kimse kriz filan beklemesin. 2016'da İstanbul Paris'i geçer" dedi..

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanı tamamlandığında 100 bin kişi çalışacak!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Şu anda 35 bin kişinin çalıştığı 3. Havalimanı’nı 29 Ekim 2018’de hizmete verdiğimizde 100 bin kişi çalışacak" dedi...

3. havalimanı iniş ve kalkışa hazır!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Aka, 3. havalimanı pistinin iniş ve kalkışa hazır hale geldiğini açıkladı.

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

3. havalimanı yılda 200 milyon insana hizmet edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  3. havalimanının  inşaatı devam ediyor. Tamamlandığında yılda 200 milyon insana hizmet edecek" dedi..

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

3. havalimanında yapay zekayla yabancı cisim takibi!

Bu yıl içinde açılması planlanan 3. havalimanında yabancı cisim takibi, yapay zekâyla yapılacak. 3. havalimanına giren kuşun türü tespit edilecek...

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul ziyaretinde 3. havalimanı ile ilgili, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi...

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

Star Alliance ve Türk Hava Yolları (THY), yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı 3. havalimanı ve Star Alliance ittifakının devam edeceğini söyledi.

Kerem Tümay 3.havalimanı turist Haberi

Kerem Tümay 3.havalimanı turist

Çevremizdeki ülkelerin gerek ekonomik gerekse siyasi çalkantıları nedeniyle bu yıl Türkiye'nin turizminin yara alacağı konuşuldu. Hâlâ da bu yönde açıklamalar geliyor. Ancak gidişat Türkiye'nin turizmdeki yükselişinin durmayacağını gösteriyor. Sektörde yaşanan gelişmeleri turizm danışmanı Kerem Tümay ile konuştuk. 2014'te Londra 18.69 milyon ziyaretçiyle zirvedeydi. Onu 18.37 milyonla Bangkok, 15.57 milyonla Paris izledi. İstanbul ise 7'nci sıradaydı. Tümay, "İstanbul'a geçen yıl 11 milyon 843 bin turist geldi. Bu yıl ocak-şubatta 2014'ün aynı dönemine göre yüzde 7 artış var. Bu da turizm açısından hiçbir sorun yaşanmadığını gösteriyor. 2016'da Paris'i geçmek artık hayal değil" diyor.


İLK BEŞE GİRERİZ 


Dünya Turizm Örgütü'nün (DTÖ) en çok turist kabul eden ülkeler listesinde Türkiye'nin 6'ncı sırada yer aldığını ancak 5'e çıkabileceğini anlatan ünlü turizm danışmanı Tümay, şöyle konuşuyor: "2023...