18 / 05 / 2024

Keremköy Yaşam adres

Keremköy Yaşam adres

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Arnavutköy Yaşam Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Arhavi Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi yenileniyor!

Doğu Karadeniz’in ilklerinden olan ve Arhavi ilçesine bağlı Dikyamaç Köyündeki “Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi”ne Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgisi dikkat çekiyor.

Bakırköy Yaşam Köyü'nün BJK'ye devredilmesi endişe yarattı!

Bakırköy’deki Yaşam Köyü’nün kullanım hakkının 10 yıllığına BJK Derneği’ne verilmesi, spor sahaları ve kreşlere yeni kayıt alınmaması çevre sakinlerini endişelendirdi. Tesislerden yararlanan vatandaş, “Yaşam Köyü halka kapanmasın” diyor

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Dünyanın ilk 225 taahhüt firması içinde yer alan Makyol İnşaat'ın 'YÜZDE 100 EV' konseptiyle oluşturduğu Makyol Yaşam projesinin Beylikdüzü bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek projesi olması öngörülüyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy'de yaşam başladı!

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Makyol Yaşam'da yüzde 100 ev konseptiyle satışlar 3 ayda yüzde 40'a ulaştı!

Yüzde 100 ev konseptiyle inşa edilen Makyol Yaşam projesinde satışlar tüm hızıyla sürüyor. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, hem Makyol Yaşam projesi hem de yeni projelerle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Kurtköy Arma Residence'da yaşam başladı!

Kurtköy'de kapılar açıldı Okkalar İnşaat'ın geliştirdiği, Kurtköy'de yer alan Arma Residence'da yaşam başladı. Teslimlere rağmen fiyatların bir süre daha sabit tutulduğu projede cazip ödeme seçenekleriyle satın alma fırsatları da devam ediyor.

Doğa ve yaşamın eşsiz uyumu, Köy projesi!

Doğa ve yaşamın eşsiz uyumu, Köy projesi Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri dizayn edilen projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Keremköy Yaşam adres Haberi

Keremköy Yaşam adres

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-TURIZM-OTEL-KONAKLAMA VB KONULAR 1-Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, bungalov evler her türlü müstakil ya da çok katlı konut, is ve alısveris merkezleri, yasam alanları tesis ve insa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kisilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik isletmeyle ilgili ayni ve sahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm isletmeciligi yapmak, 2-Turizm sahasında veya turistik otel, motel, kamp yerleri vb tesisler dahilinde yiyecek, içecek servisleri, lokanta, çay, pastane, gazino ve benzeri is yerlerini dogrudan veya kiralamak suretiyle ve...