02 / 05 / 2024

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.



Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-TURIZM-OTEL-KONAKLAMA VB KONULAR 1-Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, bungalov evler her türlü müstakil ya da çok katlı konut, is ve alısveris merkezleri, yasam alanları tesis ve insa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kisilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik isletmeyle ilgili ayni ve sahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm isletmeciligi yapmak, 2-Turizm sahasında veya turistik otel, motel, kamp yerleri vb tesisler dahilinde yiyecek, içecek servisleri, lokanta, çay, pastane, gazino ve benzeri is yerlerini dogrudan veya kiralamak suretiyle ve kooperatif ve sair kuruluslar aracılıgıyla yapmak, 3-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dısında turizm acenteligi kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 4-Sirket yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetleri saglamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, isletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmus bulunan acenteliklerin subelerini kurabilir, isletebilir, iç ve dıs turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, baska seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara iliskin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu tasımacılıgı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulasım, konaklama ve konusu ile ilgili danısmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulastırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 5-Turistik tesislerde sov programları, animasyon, organizasyonlar ve eglence programları düzenlemek, programlar sunmak. 6-Hava, kara ve deniz ulastırması ile ilgili her türlü ulasım aracını satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek 7-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile sehir içi, sehirlerarası ve uluslararası yolcu tasımacılıgı yapmak. B-ZEYTIN ÜRETIMI VE TICARETI 1-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, toptan ve perakende satıs yapmak amacı ile gerekli olan satıs magazalarını açmak ve isletmek. 2-Zeytin üretimi , alım satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü zeytinyagı, ayçiçek, mısırözü, fındık vb bitkisel yaglarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

Adres: İNÖNÜ MAH. ULUBATLI HASAN SK. DOGAN APT BLOK NO: 5/2 ATAŞEHİR


Geri Dön