29 / 04 / 2024

kereste deposunda yangın

kereste deposunda yangın

Yıldırım ilçesinde çocukların patlattığı maytaplar nedeniyle çıktığı öne sürülen yangında bir kereste deposu tamamen yandı, çevredeki bazı evler büyük ölçüde zarar gördü

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Çin’de bir seramik deposunda yangın çıktı!

İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da kereste imalathanesinde yangın çıktı!

Süleymanpaşa ilçesinde kereste imalathanesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Yavuz Mahallesi Sancar Sokak'ta faaliyet gösteren kereste imalathanesindeki kulübede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ataşehir'de mobilya deposunda yangın çıktı!

Ataşehir’de bir apartmanın girişinde bulunan mobilya deposunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın nedeniyle yaşlı bir çift gözyaşlarına boğulurken, olay yerinde bulunan bir kamyon itfaiye ekiplerinin çalışmalarını zorlaştırdı...

Beyaz eşya deposunda yangın çıktı!

Nusaybin'de beyaz eşya deposunda çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgi göre, Tandoğan Caddesi'nde bulunan Fedai Bala'ya ait beyaz eşya deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Avcılar'da yangın çıktı!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 'nde büyük nalbur deposunda çıkan yangın, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Nalbur deposunda başlayan yangın söndürüldü.

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı!

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.

Tuzla'da depo yangını çıktı!

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bolu'da atölye yangını çıktı!

Kereste atölyesinde çıkan yangın, büyük çapta hasara yol açtı. Bolu'da kereste atölyesi, yanarak kullanılamaz hale geldi. Atölye sahibi Sarınalbant, ekmek teknesinin yanışını gözyaşlarıyla izledi.

İstanbul Bağcılar'da doğalgaz deposunda yangın çıktı!

İstanbul Bağcılar'da doğalgaz ve kartlı su sayaçlarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede depoyu sarmasıyla art arda patlamalar meydana gelirken, yangın sonrası depoda bulunan sayaçlar kullanılamaz hale geldi...

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı!

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Yangında yaralanan depo görevlisi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri patlama ihtimaline karşı güvenlik şeridi oluşturarak çevredeki kişileri alandan uzak tutuyor.

kereste deposunda yangın Haberi

kereste deposunda yangın


     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Duaçınar Mahallesi'ndeki Duaçınar Camisi karşısında Mustafa A'ya ait kereste deposunda çocukların patlattığı maytapların iş yerine sıçraması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, rüzgarın da etkisiyle yan tarafta bulunan evlere sıçradı. 

     İhbar üzerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi mahalleye geldi. Büyük paniğe neden olan yangın nedeniyle bölgedeki diğer evler boşaltıldı. Bu arada Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de olay yerine geldi. 

     Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, en sevindirici şeyin can kaybının olmaması olduğunu belirterek, ''Bunlar olacak. Kazalar olur. Önemli olan can kaybının olmaması. Evleri zarar gören vatandaşlarımızı misafirhanelerimizde ağırlayacağız'' dedi. 

     Öte yandan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait helikopterin de katıldığı söndürme çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Kereste deposu kepçe...