18 / 05 / 2024

keresteciler sitesi asfalt çalışmaları

keresteciler sitesi asfalt çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Samsun Keresteciler Sitesi 2019'da tamamlanacak!

Samsun’da yapım çalışmaları devam eden “Keresteciler Sitesi” 2019 yılında tamamlayarak faaliyete geçirilmesi planlanıyor. 

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Sakarya Keresteciler Sanayi Sitesi asfaltla buluştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

TOKİ, İstanbul’daki sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacak!

TOKİ, Bursa’dan sonra İstanbul’da da en işlek bölgelerinde yer alan sanayi sitelerini şehir dışına taşımaya hazırlanıyor. Çalışma Keresteciler Sitesi ile başlayacak. Alanlar kentsel dönüşüm için kullanılacak

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Ataşehir Askent Sitesi sakinleri asfalt istiyor!

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Ankara Keresteciler Sitesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Çorum Sungurlu'da asfalt serme çalışması başladı!

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ilk asfalt serme çalışmasına Hacettepe Mahallesi Ahmet Yesevi Sitesi Mevkinde başladı.

Gilan Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gilan Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yüksel tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Başakşehir, İOSB Mahallesi, Bulvarı Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

keresteciler sitesi asfalt çalışmaları Haberi

keresteciler sitesi asfalt çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca yolu üzerinde bulunan Keresteciler Sanayi Sitesi’nde asfalt serim işlemlerini tamamladıklarını ifade eden Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, güzergahta yapılan çalışmaların bölge esnafına hayırlı olmasını temenni etti.


3 bin ton asfalt

Keresteciler Sanayi Sitesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Akbulut, “800 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olan güzergahımızda çalışmalarımızı başlatmıştık. 3 bin ton asfaltı güzergahla buluşturduk. Böylece sanayi sitemiz yenilenmiş yollarına kavuşarak daha temiz bir görünüme sahip oldu. Programımız dahilinde muhtelif alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Sakarya Büyükşehir...