28 / 04 / 2024

Keresteciler Sitesi Kazan imar durumu

Keresteciler Sitesi Kazan imar durumu

Ankara Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Samsun Keresteciler Sitesi 2019'da tamamlanacak!

Samsun’da yapım çalışmaları devam eden “Keresteciler Sitesi” 2019 yılında tamamlayarak faaliyete geçirilmesi planlanıyor. 

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi Temmuz'da tamamlanacak!

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

TOKİ, İstanbul’daki sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacak!

TOKİ, Bursa’dan sonra İstanbul’da da en işlek bölgelerinde yer alan sanayi sitelerini şehir dışına taşımaya hazırlanıyor. Çalışma Keresteciler Sitesi ile başlayacak. Alanlar kentsel dönüşüm için kullanılacak

Ankara Keresteciler Sitesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Gilan Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gilan Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yüksel tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Başakşehir, İOSB Mahallesi, Bulvarı Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Adım Ebatlama Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Adım Ebatlama Orman Ürünleri Anonim Şirketi, İlhan Akıl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Rochel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rochel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Çubukçu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Merter, Fidan Sokak, Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Çermik Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Kazan, hafriyat çalışmalarının yüzde 80'nin bittiğini belirtti.

Kinay İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kinay İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Halil Köse Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Başakşehir, İkitelli Mahallesi, 4. Sokak, Keresteciler Sitesi' nde kuruldu.

Erzincan Keresteciler Sitesi, Küçük Sanayi'ye taşınacak!

Erzincan Keresteciler Sitesi Küçük Sanayi'ye taşınacak. Basoy, " Bölgenin imar planı gözden geçirilerek, marka şehir Erzincan'a yakışır bir görünüme kavuşturulacaktır. " dedi.

Erzincan Keresteciler Sitesi'nde yangın!

Erzincan Keresteciler Sitesi 'nde çıkan yangın, 2 iş yerinde hasara yol açtı. Yangına müdahale eden itfaiyecilerden 2' si dumandan etkilendi, 2'si ise düşme sonucu yaralandı.

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Keresteciler Sitesi Kazan imar durumu Haberi

Keresteciler Sitesi Kazan imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10 Ağustos 2016 gün ve 1544 sayılı kararı ile onaylanan Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 1 Ekim 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...