15 / 05 / 2024

Kerim Elitaş

Kerim Elitaş

KRM Elitaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Elitaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var

Ekonomist Kerim Rota, ilave döviz yaratmanın farklı yollarının olduğunu açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, perşembe günü Binance'nin temsilcileri ile Meclis'te ile Kripto yasasını görüşecek. 

Mustafa Elitaş kripto para uzmanlarını dinleyecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para konusunda uzman isimlerle, Meclis'te bir araya geliyor.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu tüm mirasını öğrencilere bağışladı!

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu,  sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımında yakalandığı elim hastalık sebebiyle tüm mirasını ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlayacağını duyurdu.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Kerim Bertrand: Yatırımcılara ucuz arsa tahsis edilmeli!

REIDIN Türkiye CEO’su Kerim Bertrand, konut sektöründe yapılması gerekenlerle ilgili konuştu. Bertrand, geliştiricilerin ucuz konut yapmaları için devletin ucuz arsa tahsis etmesi gerektiğini söyledi.

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Elitaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elitaş Teknik Yapı Anonim Şirketi Bedri Elitaş tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kerim Bertrand, REIDIN’in yeni CEO’su olarak atandı!

REIDIN’de üst düzey bir atama gerçekleşti. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı.

Kerim Elitaş Haberi

Kerim Elitaş
KRM Elitaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Elitaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


KRM Elitaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin...