18 / 07 / 2024

Kerim Erkiletlioğlu

Kerim Erkiletlioğlu

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli 'de, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerim NUHOĞLU tarafından kuruldu.

Kerim Bertrand, REIDIN’in yeni CEO’su olarak atandı!

REIDIN’de üst düzey bir atama gerçekleşti. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı.

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kerim İslamoğlu imzasıyla kuruldu.

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Turkuaz Raylı ve ElektroMekanik Sistemler Anonim Şirketi kuruldu!

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Şişli 'de, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kerim Dervişoğlu Kardemir Karabük Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na atandı!

Kardemir Karabük Demir Çelik ve Sanayi Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kerim Dervişoğlu Kardemir Karabük Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na atandığını bildirdi...

Kerim Kamhi, Kastro Apartmanı 3.5 milyon dolara aldı

Kamhiler de Galata'ya yatırım yapan işadamları arasına girdi. Jak Kamhi'nin küçük oğlu Kerim Kamhi, tarihi Doktor Kastro Apartmanı'nı 3.5 milyon dolara satın aldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Kerim Erkiletlioğlu Haberi

Kerim Erkiletlioğlu

Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi 100 bşn TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Kerim Erkiletlioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Turkuaz Raylı ve Elektronik Sistemler Anonim Şirketi iş konusu;1)   Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere her türlü Elektromekanik sistem hizmetlerini gerçekleştirmek. Örneğin:     1) Her türlü Elektro Mekanik, Endüstriyel Tesis,Raylı Sistem, Sivil ve Askeri projelere ait;     a) Elektrik, Elektronik ve Mekanik Sistemlerin Mühendislik, Müşavirlik ve koordinasyon işlerini yapmak, ihalelere girmek, almak,         devretmek,     b) Elektrik, Elektronik ve Mekanik Sistemlerin projelendirilmesi,malzeme temini ve montajı, alımı, satımı ithali, ihracı, siparişi,         üretimi,üretim için gerekli her türlü ekipman ve tesislerin kurulması ve işletilmesi ve yine Elektrik, Elektronik ve Mekanik...