15 / 05 / 2024

kerim özer kentsel dönüşüm

kerim özer kentsel dönüşüm

Bayraklı'da yaşayanlara "Sakın ola bir karış yerinizi bile satmayın" uyarısında bulunan Kerim Özer, "Kimseyi yerinden etmeden bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz. Kimseyi yerinden etmeyeceğiz. " dedi

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı! Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili bir paylaşım yaptı ve "Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?" sorusunu yöneltti. İşte vatandaşların yanıtları...

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 568 bin TL'ye 1+1!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Adnan Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Talas'taki kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'nin en önde gelen inşaat şirketlerinden birisi olan Özerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas'ta yapacakları kentsel dönüşüm projesi ile Kayseri'nin inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Özerler İnşaat'tan Kayseri Talas'a kentsel dönüşüm projesi!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor.

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bilgiler verdi.

kerim özer kentsel dönüşüm Haberi

kerim özer kentsel dönüşüm


CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Kerim Özer, ilçedeki en önemli sorunun işsizlik ve kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. İşsizliğin, kentsel dönüşümle önemli ölçüde çözüleceğine inanan Özer, dönüşümde Türkiye'ye örnek olacaklarını iddia etti. Bayraklı'da yaşayanlara "Sakın ola bir karış yerinizi bile satmayın" uyarısında bulunan Kerim Özer, "Kimseyi yerinden etmeden bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz. Kimseyi yerinden etmeyeceğiz. Dağın eteklerinde vatandaşın arsasını, konutunu toplayanlar var. 

Halkımız konutunu, arsasını satmasın; bizim kentsel dönüşüm projemiz, TOKİ mantığındaki dönüşüm gibi olmayacak" dedi. 


Önce kentsel dönüşüm "Bayraklı'da yol yoz, iz yok, sosyal donatı, spor yapacağınız yer yok" diyen Kerim Özer, "Kentsel dönüşümü yapmazsanız, bunların hiçbiri olmaz" dedi ve ekledi: "Bayraklı'nın kurtuluşu kentsel dönüşümdür. Belediye bütçemizin yüzde 20'isini, 30'unu dönüşüme kaynak olarak ayıracağız. AB fonlarından yararlanacağız. Devlet teşviklerinden faydalanacağız....