03 / 05 / 2024

Kerm Ebu Salim Kapısı

Kerm Ebu Salim Kapısı

İsrail'in yedi hafta aradan sonra Kerm Ebu Salim Kapısı'ndan Gazze'ye çimento girişine izin verdiği bildirildi. Kerm Ebu Salim Kapısı Müdürü Münir el-Galban, bölgeye çimento yüklü 80 kamyonun girişinin beklendiğini söyledi.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Ebu Turab Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebu Turab Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Baklacı kuruldu.

Tolge İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolge İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Gürsoy tarafından kuruldu.

Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü yok!

Siyasi analist Tony Ebu Necm, Fransa'nın Akdeniz'de petrol ve gaz aramak için Lübnan topraklarındaki rolünü güçlendirmeye çalıştığına dikkat çekti ve Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü olmadığını belirtti...

Fyam İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyam İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Salim Medjber tarafından kuruldu.

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Siirt'te inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Siirt Kooperatif Mahallesi'nde bir inşaatın dış cephe montajını yapan Salim Yılmaz inşaat iskelesinden düşerek yaşamını yitirdi.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

Konut kredisi faizlerindeki indirim ev fiyatlarını artırdı mı?

Ünlü Emlak Müşaviri Salim Taşçı, konut kredilerinde faiz oranlarının düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşçı, Türkiye'de ne zaman konut kredileri ucuzlasa hemen sonrasında konut fiyatlarının yükseldiğini, haksız zam fırtınası estiğini belirtti...

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Cibuti hükümetinden Türk yatırımcılara davet! 

Türkiye Cibuti Büyükelçisi Salim Levent Şahinkaya, Cibuti’de 15 kadar Türk şirketinin olduğunu belirtti. Şahinkaya, Türk Özel Ekonomi Bölgesi alanında çalışmaların başlaması için de Türk yatırımcıların beklendiğini belirtti...

Kerm Ebu Salim Kapısı Haberi

Kerm Ebu Salim Kapısı

Filistin Sivil İşler Bakanlığı Basın Müdürü Muhammed el-Mukadime, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in özel sektörde kullanılmak üzere Gazze'ye çimento girişine yeniden izin verdiğini ifade ederek, çimento yüklü kamyonların, Gazze'nin güneyindeki Kerm Ebu Salim Kapısı'ndan sabah saatlerinde bölgeye giriş yaptığını belirtti.


Mukadime, söz konusu gelişmenin, Filistinli yetkililerin uluslararası ve yerel alanda sarfettiği çabaların ardından yaşandığını kaydetti. 


Ticari ürünlerin geçişi için kullanılan Kerm Ebu Salim Kapısı Müdürü Münir el-Galban, bölgeye çimento yüklü 80 kamyonun girişinin beklendiğini dile getirerek, "Bölgeye ulaşan çimento, İsrail'in Temmuz 2014'teki saldırılarında zarar gören yapıların inşasında kullanılacak." dedi.  


BM, İsrail ve Filistin arasında yapılan görüşmeler sonucu 8 Ekim'de Gazze'nin imarı için inşaat malzemelerinin BM'ye bağlı ekiplerin gözetiminde girmesi konusunda anlaşma sağlanmıştı. Anlaşma, inşaat malzemelerinin, binaların onarımı dışında farklı amaçlar için...