05 / 05 / 2024

kervansaray otelleri kime satılacak

kervansaray otelleri kime satılacak

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'ye ait Kervansaray Lara Otel ve Kongre Merkezi ile Kervansaray Kundu otelinin yüzde 50 hissesinin İranlı işadamı Mirahmed Shoseu'ye satılması için görüşmeler devam ediyor...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Aksaray Sultanhanı Kervansarayı restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aksaray'daki Anadolu'nun ayakta kalan en büyük kervansarayı olan Sultanhanı Kervansarayı'nın restorasyonu yapılacak.

Kervansaray Termal’in satışına iptal!

Kervansaray Termal, sahibinin bir bankaya olan kredi borcu yüzünden Bursa 7’nci İcra Müdürlüğü’nce satışa çıkarıldı. Otelin 53 milyon lira bedel karşılığı bugün yapılacak satış işlemine hazırlanırken, İstanbul 7’nci İcra Hukuk Mahkemesi’nin satışı durdurma kararı geldi.

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Bursa Kervansaray Termal icradan satılıyor!

Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı üç büyük otelin icralık olduğu öğrenildi. Bursa’da bulunan Bursa Kervansaray Termal’in icradan satışı 31 Ocak’ta yapılacak.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Bursa Kervansaray Termal Otel 53,6 milyon TL'ye icradan satışta!

Bursa 7. İcra Dairesi Osmangazi Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Termal Otel'i satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 53 milyon 610 bin 720 TL olarak belirlendi.

Kervansaray Bodrum Hotel 94.2 milyon TL'ye icradan satışta!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Torba'daki Kervansaray Bodrum Resort & Hotel'i satışa çıkardı. 49 yıllık irtifak hakkı olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Çarmelik Kervansarayı'ndaki cami restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın tarihi yapılarını tekrar gün yüzüne çıkartmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Evliya Çelebi'nin 'Seyahatname'sinde bahsettiği tarihi Çarmelik Kervansarayı'ndaki camiinin restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Kervansaray Kundu Oteli 8 aylığına kapatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding, Antalya Kundu'daki otelini belli bir süreliğini kapattığını duyurdu. Süreli kapatma kararına gerekçesini ise, kötü geçen sezon oluşturdu.

kervansaray otelleri kime satılacak Haberi

kervansaray otelleri kime satılacak


Kervansaray Yatırm Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin aktifine kayıtlı Güzeloba Mahallesi, Tesisler Caddesi, No:172 Muratpaşa-Antalya'da bulunan KERVANSARAY LARA OTEL ve KONGRE MERKEZİ ile Güzeloba Mahallesi, Kemerağzı Turistik Tesis Alanı, Aksu-Antalya'da bulunan KERVANSARAY KUNDU Otellerimizin gayrimenkulünün %50 hissesini İranlı işadamı Mirahmed Shoseu satın almak istendiği 15.11.2013 tarihli özel durum açıklamamızda bildirilmişti. 


Mirahmed Shoseu ile başlatılan satış görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Satış görüşmelerinin neticelenmesi halinde sonuçları ayrıca bildirilecektir.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...